Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szyszkó kérdése:
Csak arra hajt? (fontos) sürgös válaszokat várok!
Akkor csak meg akar b*szni..Már bocsi,de ez egyértelmű..
2010. jún. 4. 21:02
Hogy mit akar tõled?Kifejtette neked,hogy szexet,de mielõtt lefekszel vele,meg kellene kérdezned,hogyan gondolja veled a kapcsolatot.
2010. jún. 4. 21:04
3/17 A kérdező kommentje:
beszéltunk erről h járjunk meg minden de akkor arra jutotunk h nem volna jó mivel elég mesze lakik tőlem és nem tudnánk találkozni max csak 1 héten 2 szer meg h barátságból szerelem soha nem jól sul el ezt mondta ő! pedig nekem nagyon tetszik meg minden és mostanába meg majdnem mindenap nálunk van és hiábba nem járunk még is ugy csinálunk de jó volna ha tudnám ténlegesen h mi van!
Működik, ha hétvégén tudtok csak talizni, barátnőmmel egy ideje csak hétvégén tudunk talizni sajna, de így is nagyon jó érzés mrie láthatjuk egymást.Ha szeret akkor várja a hétvégét és örül annak a két napnak!Az is lehet, hogy nem akar kapcsolatban lenni, szeret szabad lenni.Kérdezd meg tőle őszintén, nem sérted emg vele szerintem!
23/F
2010. jún. 4. 21:12
5/17 A kérdező kommentje:
mondtam már neki h többet is szeretnék annál mint h csak beszélunk telon meg msn-en oké ezen változtatot mert lejönn hozánk meg minden de azárt fura h kézenfogva meunk mindehova meg h smárolunk és közbe meg nem járunk mert rá kérdeztem h mi járunkmost vagy mi van és azt mondta h nem járunk csak ez igy jó! de nekmm meg nem anyira! mit tegyek?
valszeg meg kar dugni, de barátként elkötelezettség nélkül.
Első körben, de ha 2 éve ismered akkor van esély, hogy kiforrja magát és lehet belőle több.
2010. jún. 4. 21:21
7/17 anonim válasza:
Nem értelek téged, ha megbeszéltétek h nem lenne jó együtt járni meg iylenek, akkor miről beszélünk még? akkor most vagy szexeljetek vagy ne..és cső
2010. jún. 4. 21:22
8/17 A kérdező kommentje:
az már kb 1 éve beszéltuk és azota sokat volt nálunk meg szorosabb a kapcsolatunk is de még!
21:12 hozzászóló vagyok.Ha tényleg olyan rendes a srác akkor nem emlegeti a sexet neked annyira!!!Én barátnőmmel fél év után voltam eggyütt és nem erőltettem meg semmi, mindketten úgy éreztük hogy na eljött az ideje.Őszintén, szerintem csak kavar veled, jól érzi magát veled, kikapcsolódik, de nem akar többet csak hogy sexpartnere legyél, vagy hogy írjam.Tehát szerintem ne egy rendes párkapcsolatot várj tőle, keress egy rendes srácot, egy rendes srác nem papol mindig a sexről, ha még nem si votl köztetek semmi!;-)Ezt elhiheted nyugodtan!
F/23
2010. jún. 4. 21:33
10/17 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk még le de vmien szinten én is vágyom rá! csak félek atól h sexelünk utána meg nem fog keresni! h kérdezek rá h mi lesz velünk vagy van?
Kapcsolódó kérdések: