Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek egyes férfiak? Szerintük ez vonzó?
Mindenkire ráírnak ezen az oldalon, képet küldenek az intim testrészükről.
Harmincas férfi ihlette a kérdésem, aki többször is írt nekem, anélkül, hogy tudta volna ismét az én kérdésemet találta meg.
4 nickemvan, mert az egyikkel trollkodok, a másik régi, a harmadikhoz meg elfelejtettem a jelszavam és habi e-mailt adtam meg anno.
Eleinte cuki volt, hogy írt valaki, de utána rájöttem, hogy nekik igazából mindegy, amíg a válaszom végén "N" vagy "L" van, addig nyerő vagyok. F...szt csak két ember küldött, ismerkedni kicsit többen... A magamutogatást sosem értettem... Szerintem szánalmas. Vagy nem tudom, mit vár, mutat egy képet az egyik csupasz, merevedő testrészéről, amiben így semmo izgató nincs (engem taszít a látványa egy idegen f....sznak), és mit vár? Hogy visszaírok, hogy benyelném, vagy elkezdek masztizni? Mindegy.
A másik meg, annyira qvajó, hogy ismerkedni szeretne valami, mert tetszett neki a válaszom, de akkor miért nem reagál rá, ha már elvileg szimpi neki és ebből kifolyólag ébresztett benne gondolatokat? Ja meg ha visszaírok, jön egy sor kérdés egyből, hogy hol laksz, mi a neved, mizu, randizunk, bejelölhetlek? Mintha mutatott volna bármit (nem, nem a f...szát), ami miatt én akarnék tőle bármit, vagy egyáltalán válaszolni neki... Komolyan gyártósoron érzem magam.
Ps: édesmézest leállíthatnátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!