Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randim előtt vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randim előtt vagyok, és van pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Tudom 6 millió ilyen van már, de azért énis felteszem, mert nagyon izgatott vagyok. 16 vagyok ő 15/lány. Már 8 éve vagyunk osztálytársam, szoval nem vagyunk idegenek. Holnapra beszéltünk meg randit. Azt terveztük, hogy sétálunk egy kicsit a feneketlen tónál, utána meg elmegyünk moziba.Még sosem voltam "komolyan" lánnyal , ezért nagyon félek. Nyah a kéréseim:

Egy előre megbeszélt helyen találkozzunk vagy mennyek érte?

Vigyek neki valami ajándékot?(Csoki,virág)

Hogy köszönjek neki?(mármint csak szóban, vagy puszi vagy mittomén)

Milyen témákat hozzak fel beszélgetésre?

A moziba hogy átöleljem vagy ne?

Hogy köszönjünk el?

Kössz a válaszokat!

2010. jún. 4. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20:13-as vagyok,légyszi majd ird meg h mi volt és sok sikert!:)
2010. jún. 4. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem menj érte, az úgy sokkal aranyosabb egy fiútól! :)

Vigyél neki virágot, ha rám hallgatsz, egy szál vörös rózsát, az olyan természetes!

A köszönés szerintem attól függ, hogyan szoktátok meg. De ha nem akarsz rámenős lenni, két puszi arcra, és ennyi.

A témák majd adják magukat, nem hiszem, hogy nagyon csöndben lesztek, de ha osztálytársak vagytok, beszélhettek pl. suliról (bár randin nem szerencsés), de mindig jó téma a zene és a filmek! Ha moziba mentek, beszélgethettek arról is, mit vártok a filmtől.

Én hülyén érezném magam, ha a pasi az első randin átkarolna a moziban, az olyan sután néz ki. Viszont elköszönésnél megcsókolhatod, ha úgy látod, hogy sikerült közelebb kerülni hozzá. De ekkor se legyél rámenős!

2010. jún. 4. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
20:17-es vagyok! Sok sikert! És 21/L voltam! :)
2010. jún. 4. 20:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Levontam a tanulságot:

Tudom, hogy hol lakik, ezért elmegyek elé, igy gavallérosabb (menő szmájli)

Viszek neki egy tábla csokit, mert édesszályú (helyesírás nem az erősségem)

Köszönésnél mehet az arcrapuszi.

Felhozom témának, hogy mit gondol a Nagy Hadronütköztetőről, vagy Azerbajdzsán himnuszának rímképletéről.

Most veszem észre hogy elég parasztosan irtam a "moziba" szót. Hogyha nem távolodik, akkor megpróbálom átölelni. Az elköszönés meg majd helyzet szerint. Holnap mindenképp beszámolok. (Ezt az üzenetet a 12. komment után irtam, és elolvasása után megsemmisíti önmagát)

2010. jún. 4. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:

30F

szerintem egy előre megbeszélt helyen találkozatok,mert így nem tolakodó, és a semleges hely csökenti a tétet(mindkét részről)

Vigyél neki csokit, de csak annyit, hogy meg tudjátok enni, hogy később ne kelljen pakolgatni,meg rakosgatnia.

Szerintem simán adhatsz neki puszit amikor találkoztok, ez határozottságot sugall, de nem olyan szintű hogy zavarba jöjjön.

Legyen előre minimum 10 témád amiről vagy te tudszbeszélni, vagy tudod, hogy őt érdekli.Sport,zene,mozi, család, bulis sztorik, fényképezés, suli, tervek a jövőre, haverok.

Kérdezz tőle sokat, de próbáld ne átlépni a lélektani faggatózás küszöbét. Beszéltesd, ő legyen a középpontban ne te.

A moziban ölelgetni szerintem macerás, fogd meg a kezét, simogatsd esetleg.Praktikusabb mozi utánra időzíteni ezt a mozdulatot,monjuk ha leültök egy padra ducsizni, akkor jobban kézreáll.

Szeritnem a első körben nem kell eröltetni elbúcsúzáskor a csókot,csak ha nagyon azt érzed, hogy szeretné a lány.Jobb biztosra menni egy elhibázott kísérlet megtöri a lendülett.

2010. jún. 4. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:

11.ker? Feneketlen tó?? Na majd figyellek titeket!!! mozi: Allee,MOM,Mammut??XDXD

viccen kívül: ha osztálytársad akkor nemlesz gond, viszont fura lesz majd hogy ott van mindenki, és titeket majd beszélnek ki. Meg 6-7 órát napont együtt tölteni veszélyes..., bár most jön a nyár, ha nem tervezel hosszú kapcsolatot akkor van 2.5 hónapod!!

(212-ről egy sofőr)

23/f dolgozok holnap is!!!

2010. jún. 4. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:
[link] és sok sikert, szurkolunk
2010. jún. 6. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!