Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok az olyan srácokról akiknek a Tinder leírásukban az áll, hogy "MOME-sek kíméljenek"?
Én jót nevetnék. :D Legalább valakinek nem csak a jó segg számít végre. Eddig csak olyannal találkoztam, aki a "hipszter" művészkéket adta meg kizáró oknak, de ez sem rossz.
Nem vagyok tisztában a MOME képzésével és színvonalával, de bölcsészekhez volt szerencsém, 90%-uk olyan ember, akit bár ne ismertem volna. A hülye, művészeti értéket nem tartalmazó verseikkel, firkáikkal, olyan szakmával, amit hobbinak űznék vagy annak sem és a fárasztó vegán meg szektás hülyeségeikkel... Egy természettudományos beállítottságú, komoly szakot végzett embernek ez nem pálya. Mondom ezt úgy, hogy egy autószerelővel vagy hasonlóval viszont simán összejönnék. Az ilyen egyetemista krém díszemberekből van elegem, akik azt hiszik, hogy lesznek valakik (főleg nagy művészek) attól, hogy pár soros elvont szarokat írnak és úgy öltöznek fel, mint egy beszívott nyugdíjas.
Szerintem egy kretén az, aki férfi létére pont a tinderen ezt kiírja. Mintha megrohamozná a sok művészlélek csaj egy oldalon, ahol ő választhatja ki, kivel akar beszélgetni. A legtöbb embernél még az is kintvan, hova járt, vagy mivel foglalkozik. Azt gondolom, hogy felsőbbrendűnek érzi magát attól, hogy kizár egy mainstream szinten menőnek nevezett réteget.
Szerintem(reál beállítottság), kifejezetten jól néznek ki ezek a lányok, a legtöbb gazdagabb családból jön, nem túl értelmesek, de jól öltözöttek és stílusosak. Jópárat ismerek/fiúkat is/, a bölcsészek pont ugyanolyanok(onnan többet ismerek), csak rosszabbul néznek ki. Mindkét réteg olvasott, alkotó beállítottságú, de legalább az egyik csoportba szorult egy kevés szépérzék.
A művész vonalhoz kell az önbizalom és a különlegesség érzet, különben nem alkotnának semmit. Néha pedig egészen jó érzéssel tölt el, hogy van a világon mindenfajta művészet, akár egy jó könyv, akár egy festmény is fel tudja dobni az ember napját, vagy megváltoztatni valamiről a látásmódját. Szóval kellenek ők is a világra, legalább olyan hasznos, amit csinálnak, mint a mérnökök. Csak máshogy.
BMEs nőként kapásból balra húznám azt a pasit, akinél meglátnám ezt a szöveget, még a momeseknél is beképzeltebb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!