Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tényleg megérzitek ha egy férfi valóban igazán magabiztos és férfias?
"Az egyik kategoriaban csak pozitiv a masikban meg csak negativ tulajdonsagok vannak felsorolva."
Az 1-es típus tulajdonságait abból szedtem össze, amit itt az oldalon pasik írnak az alfahímekről.
A 2-es típushoz olyan tulajdonságokat írtam, amilyeneket én magam elképzelek egy "alfahímnek".
Ennyi.
"Az 1-es típus tulajdonságait abból szedtem össze, amit itt az oldalon pasik írnak az alfahímekről. "
Es az ugye korrekt leiras amit az itteni 30 eves szuzek irnak azokrol akik miatt nem jut nekik no.
Épp erre akartam reflektálni, hogy csak az örökszűz komplexusos emberek szerint a bunkó pasi az etalon minden nőnek ;)
Fogalmam sincs, egy embert se ismerek, aki ennyi kapcsolaton lenne túl.
Érdekes, nőként sosem vágytam alfa hímre, macsóra, nekem mindig az intelligencia és a humor jött be. Persze, a külső is fontos annyiban, hogy vonzódni tudjak hozzá, és egy férfias külsővel már nyert ügye van a pasinak. Nem kell jóképű, kigyúrt stb ezeket meg sem nézem mert nem érdekelnek. A gyermekem apja egy csóró, alacsony pasi. És nem csak megelégedtem vele, hanem szerettem éveken keresztül. Még csak nem is miattam lett vége.
Valóban nem minden nő egyforma, ahogyan nem minden férfi hála Istennek, mert ha minden férfi ilyen belülről mint az itteni pasik, akkor itt az ideje ledobni egy atombombát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!