Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyuljak egy ilyen lányhoz?
Egy társkeresőn elkezdtem írni egy lánnyal, és szerencsére azóta már túl vagyunk két randin is, a következő, harmadik randin tervezem neki felvetni, hogy legyen a barátnőm, de nem is ez a lényeg. Mindkét randi azzal zárult, hogy folytatjuk, és nagyon bensőséges beszélgetések voltak már az elsőn is, mondta is, hogy olyan dolgokat nem nagyon szokott felhozni, pláne annak akit akkor látott először. Esti randi volt, séta (előtte megírta, hogy ez neki nagyon bejön), lámpafények, csend, csak mi ketten. Olyan telitalálat volt, hogy komolyan mondom még én is csodálkoztam rajta, hogy ennyire eltalálta, erre jött az is hogy megnyílt előttem, és itt már messze nem arról beszélünk, hogy ki hogy puskázott annak idején a suliban. Nagyon bensőséges dolgokról van szó.
Az első randi után célozgattam, felvetettem bizonyos terveket, programokat, küldtem neki koncerttervezeteket dátumokkal, milyen étterembe érdemes elmenni, hol főznek a legjobban stb.
Egy nagyon kedves és törődő lányt képzeljetek el, olyat akinek megírtam tegnap face-n hogy elmegyek 20 percre vásárolni, utána folytatjuk az írogatást, azt válaszolta, hogy nagyon vigyázzak magamra, öltözzek fel jól stb. Rengeteg közös pont van, sokszor érezzük is ha a másik nem érzi jól magát az adott pillanatban, egyet is értettünk abban, hogy lelki társak vagyunk.
Na most az első randi után amikor elkezdtem neki a koncertekről írni, hogy melyikre menjünk majd el, írta, hogy nagyon de nagyon köszöni, hogy nagyon jól esik neki, meg aranyos vagyok, de azt el kell mondania, hogy ő nincs hozzászokva, hogy valaki kedves legyen vele, és jót akarjon neki, törődjön vele, kedvébe járjon stb. Egy milka csokit alig akart elfogadni. De azt hozzátette az elején és azóta is, hogy nagyon jól esik neki, aranyos vagyok. Nagy dolgok nem kellenek neki, mert nem szeretné úgy érezni, hogy ő csak emiatt van, hogy neki mindig "dobnom" kell felé valamit.
Azóta visszább vettem a lendületből, és most mezei filmek előzetesei közül szemezgetek vele, hogy melyikre menjünk el, az nem is utazós, és közel sem kerül annyiba, így szerintem az már nem hozza nagy zavarba.
Elmondta, hogy sok rossz dolog történt vele a múltban, az előző barátja pl. folyamatosan megcsalta, gyakorlatilag már meg sem lehetett számolni, hogy hányszor, valamelyik esetet a saját szemével látta ráadásul ami egy újabb mélypont volt az életlében. Szerintem mivel sok rossz dolgon ment keresztül, nem egészen akarja elhinni, hogy megérdemel bármi kedvességet, és törődést, hogy valaki csak érte legyen. Írta is, hogy ez neki új, és nem tudja, hogy hogyan érdemelte ezt ki, csak "tolakodik" nála a múlt.
Mindig érdeklődik, kedves és gondoskodó. Nem akarom elveszíteni egy olyan dologgal, ami nálam természetes. Azért szervezek közös programokat, hogy ne szürküljön majd el a kapcsolat, legyen közös élmények, emlékek. Nekem ez természetes. De nála ez máshogy van. Mit csináljak, hogy a kedvébe is járjak, de ne érezze túl "soknak" ezt. Pedig ez nekem annyira természetes mint este fogat mosni. Nem akarom elveszíteni, nem akarom, hogy pont amiatt veszítsem el, mert szó szerint túl kedves vagyok vele.
Annyi közös pont van, "érezzük" egymást kilométerekről is, megnyílt nekem háromnegyed óra után, mondta, hogy minden amit elmondott érzi, hogy jó helyen van. Normális válaszokat ha lehet.
Ő 22, én 27
Ez szuper amit csinálsz és mázlisták vagytok hogy egymásra találtatok.
Hasonló helyzetben vagyok én is, csak az enyém még fél is mellé picit. :-)
Szerintem nem szabad túlzásba sem esni. Legyél vele nagyon kedves, figyelmes, stb... De azért ne érezze hogy túl "sok" vagy neki.
Remélem érted mit szeretnék.
Elhiszem hogy a csillagokat is lehoznád neki, de picit szerintem fogd vissza magad (jelezte is, burkoltan, normálisan). :-)
30F
Ez még így olvasva is annyira szép... :)
Legyetek nagyon boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!