Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 5 lánnyal randiztam és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 5 lánnyal randiztam és nem lett barátnőm egyik sem, akkor milyen szakemberhez érdemes menni, vagy csak jó autót kellene anélkül sokkal kisebb a sikeres randi esélye?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 09:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Tovább kell próbálkoznod! Valamint gondold végig ezt az öt randit: mi, hogyan, miért történt, és nézd meg az eredményt, tedd fel a kérdést magadnak, hogy: Mit csináltál jól? / mit kellett volna máshogy tenned? / Milyen visszajelzéseket kaptál a randi végén?

És ezek alapján fel kell hogy tudj vázolni egy képet magadról, hogy miben vagy jó, és min kellene változtatnod.

Szakember segítségét is bevonhatod. Esetleg egy stylist nagy segítségedre lehet a külsőt tekintve. Ő elmondja/megmutatja, mik azok, amik kihozzák belőled az előnyös oldalad. Tanácsot ad, hogyan öltözködj, fésülködj... Egy próbát megérhet.

A pszichológus habár azt mondod nem ad tanácsot, csak meghallgat, annak ellenére szintén egy jó próbálkozás lehet. A pszichológussal beszélgetsz, és a sok beszéd következtébeb olyan témák, mélyebb dolgok bukkanhatnak fel, amikre nem is gondolnál. 4-5 alkalom szerintem elég is, hogy megtudd van e értelme hozzá járni, vagy nem segít az előrejutásban. De kibeszélni magadból a dolgokat egy szakembernek, nem lehet rossz, még jól is elsülhet.

Egy jó autóval nem feltétlenül leszel sikeresebb. Max az olyan nőknél, akik felszinesek, és a pénzre, autóra, házra, utazásra hajtanak -- belőlük nem biztos, hogy számodra megfelelő társak lesznek.

A normális nőket te érdekled, az életed, a gondolataid, a vicceid, a tulajdonságaid... Saját magaddal próbáld lenyűgőzni őket! Éppen ezért rendbe kell tenned magad külsőleg is és legfőbbképp belsőleg is.

Írd fel milyen jó tulajdonságaid vannak, és azokra fokúszálj, mert az vagy te.

2018. jan. 9. 09:50
 12/23 anonim ***** válasza:

Te most tanácsokat várnál tõlük, vagy konkrétan arra kérnéd õket, hogy megmondják neked, hogy milyen randi szövegekkel ismerkedj, milyen poénokat süss el, vagy mikrõl beszélgess??

Tanácsokat tudok írni én is, amik általában fontos tényezõk:

- magabiztos vagy

- beszédes, kommunikatív (értelmesen beszélgetsz)

- vicces vagy, megtudod nevettetni

- nem nyomulsz túl izzadságszagúan, hanem lazára veszed, hagyod, hogy magától follyon az egész beszélgetés és helyzet, nem erõlködsz a lánynak

- figyelmes vagy, nem csak magadról dumálsz, hanem felõle is érdeklõdsz, kedveskedsz, dícsérgeted

- figyelembe veszed azt, hogy milyen a nõ, megbízható-e

- figyelembe veszed, hogy milyen szándékai vannak a nõnek, mi okból randizik (pl. komoly kapcsolatot keres, vagy csak szórakozik) aztán megnézed, hogy összeegyeztethetõk-e a te szándékaiddal

- ha nem randiról van szó, csak flörtölsz bulikban, stb. akkor figyelembe veszed, hogyha a csaj nem rég ment keresztül szakításon, akkor kevesebb bizalma, kedve van ehhez

- nem más nõkrõl dumálsz neki, tehát nem hozod fel az exeidet, érezteted vele, hogy különleges számodra, és csak õ érdekel, nem más nõ

- rendelkezel némi önismerettel, tehát nem bárkivel állsz randiba, hanem tudod mit akarsz, ki illik hozzád

- érdekes vagy neki, nem untatod õt, közös érdeklõdéseket fedeztek fel egymás közt, közös pontokat, ami összeköt titeket

- külsõt illetõen ápolt vagy, ízléses (pl. sokan a giccses kinézetū emberekbõl menekülnek)

- a randit követõen figyeltek egymásra, nem félsz, és nem taszítod el õt a félelmeid és kétségeid miatt (ha nincs okod erre), hanem bízalmat éreztetsz, és kölcsönösen éreztetni próbáljátok azt, hogy figyeltek egymásra

- elsõ randin nem beszélsz szexrõl (kivéve ha annyira merész a csaj, hogy õmaga hozza fel a témát), nem kelted azt a képzetet, hogy csak emiatt találkoztál a lánnyal

- talán az is jó pont, ha derūs kedélyū vagy, ne egy picsogó rinya géppel randizzon már a csaj (bár ez függ a randinak a hangulatától is, ha nem érzel okot a jó kedvre a csaj miatt, az érthetõ, ilyenkor baj van)

- figyelj arra, hogy mit mond a csaj, ha nagyon speciel elvárásai vannak, aminek te nem tudsz megfelelni épp, akkor ezesetben fogadjátok el és lépjetek tovább, ha meg esélyt adtok egymásnak, akkor figyelj rá, ne engedd el a füled mellett, amiket mond/kér.

Kb. ennyihez volt energiám leírni, biztos vannak ezeken kívül is más fontos szempontok, mindezek a csaj elvárásaitól is függnek. Egy idõután rájössz, hogy a csaj elvárásai nem minden, mert ezt még össze kell egyeztetned a te elvárásaiddal.

2018. jan. 9. 10:15
 13/23 anonim ***** válasza:

Számomra azért fura kérdés a szakember, mert ez olyan, pl. mint amikor otthon nem tudsz megsütni egy palacsintát, és odahívatsz egy mesterszakácst, hogy mutassa meg neked.

Vagy olyan ez, amikor kiég a villanykörte otthon, nem tudod kicsavarni, és újat rakni helyébe, hanem ehhez is szakember kell. Túl vannak értékelve a szakemberek, egyszerū mindennapos dolgokat az emberek is megtudnak oldani.

Nem ítélem el, csak fura.

Körbevesznek emberek, akiknek vannak párkapcsolataik már. Az is bõven elég, ha tõlük kérsz tanácsot, mivel amint látod, nekik sikerült a randi:D Barátok, ismerõsök is elég a mindennapokból, nem kell szakember ehhez. Nem baj, ha az is kell, de ez túl van lihegve. Lassan randi egyetemeket nyítnak, akkora problémát csinálnak ebbõl:)))

2018. jan. 9. 10:32
 14/23 anonim ***** válasza:

"Akkor aki pszichológushoz, meg stylisthoz jár, azt imádják a nők?"

Ne haragudj, de ez elég furcsa kérdés. Az egy dolog, hogy te igényled a ezeket, de nem mindenki folyamodik ehhez, van akinek a legegyszerűbb úton is sikerül, bármi szakember segítsége nélkül.

2018. jan. 9. 10:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elítélni, ha valaki szakember segítségét is szeretné bevonni.

Sok embernek sikerül egyedül megoldani a gondjait, képes egyedül változtatni.

DE nem minden embernek megy ez egyedül. Az ilyen emberek miatt vannak szakemberek. Mert vannak olyanok, akiknek segítség kell ahhoz hogy rájöjjön mi miért van, és hogyan lehetne rajta változtatni. Ezért vannak szakemberek, hogy segítsenek az olyanoknak, akik magukok nem nagyon tudnak.

2018. jan. 9. 10:55
 16/23 A kérdező kommentje:

"Körbevesznek emberek, akiknek vannak párkapcsolataik már. Az is bõven elég, ha tõlük kérsz tanácsot, mivel amint látod, nekik sikerült a randi:D"

Igen de ezeknek általában két kategóriája van

1. szépfiúk, akiknek meg se kell szinte szólalniuk, mert attól h ránéznek szerelmesek lesznek beléjük a csajok.

2. átlagemberek, akik csúnya, idősödő nőkkel járnak meg vesznek feleségül.

Ezeken kívül még a méregdrága autósoknak, meg a celebeknek megy nagyon könnyen.

Egy magas jóképu szépfiúhoz értelemszeruen nem mész oda, hogy szia te mitol vagy ilyen magas és jóképu? Vagy egy énekeshez, hogy tanítson meg téged is ilyen szinten focizni, énekelni, vagy egy méregdrága autóshoz, hogy tanítson meg hogy kereshetsz te is ennyi pénzt.

2018. jan. 9. 19:35
 17/23 A kérdező kommentje:

"Mit csináltál jól? / mit kellett volna máshogy tenned? / Milyen visszajelzéseket kaptál a randi végén? "

Pontos voltam, kérdeztem róla is beszéltem magamról is, volt ahova vittem édességet, volt amikor enni vagy inni hívtam meg, szexet felhozás sem volt, exet volt hogy felhoztam volt hogy nem.

Visszajelzések a randi végén az írásra nem válaszolás, elfoglalt vagyok és társai. Máshogy tennem esetleg egy drága autót felvillanthattam volna ha lenne, akkor valószínűleg ráérnének.

2018. jan. 10. 11:27
 18/23 anonim ***** válasza:

#17 Ki nem sz*rja le a rinyát?:D Ahogyan a fenti válaszomban is írtam, nem mindegy, hogy milyen nõvel randizol......

Meg kell válógatni is az ilyesmit;) Lehetsz akármennyire jó, ha rossz nõt választottál.

2018. jan. 10. 11:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát de ha magas jóképű, vagy celeb vagy, esetleg méregdrága autód van szinte minden nő "jó", kedves, érdeklődő, kicsípi magát ha ezek hiányoznak akkor szinte mindig "rossz" nőt választasz a mentalitásod szerint, mert akkor fagyosak, nem érdeklődőek, elutasítóak? Akkor minden Bp-i férfi az elhízott, elvált, többgyerekes, távolvidéki nőket hajkurássza?
2018. jan. 10. 18:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Akkor te “minden nõt” felakarsz szedni, vagy csak eggyet? Mert sok férfi nem abban gondolkodik, hogy minden nõt felkell szedni ahhoz, hogy legyen egy értelmes párkapcsolatuk.

Annyian verik maguk ezen az autó/pénz témán gyakorin, hogy igazán érdemes lenne már kipróbálni ezt gyakorlatban:) Ha esetleg nagyon foglalkoztat ez a kérdés, akkor tehetsz egy próbát: bérelj ki egy jó kocsit, majd “tesztelgesd” különbözõ lányoknál, lám kinél járnál sikerrel és kinél nem.

Sokan kipróbálhatnák ezt, hogy megtapasztalják, hogy mi is lenne, akkor talán lenyugodnának és nem verdesnék magukat annyit ezen.

Vagy végülis vegyél egy autót, ha ennyire vered magad ezen és csak ettõl függsz.

2018. jan. 10. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!