Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez bejön nektek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez bejön nektek?

Figyelt kérdés
165-170 cm kb 50 kg vagyok és az a bajom hogy nem tudok hízni. se zsír se izom nem megy rám. ami rajtam van az viszont ki van dolgozva(nem nagyon durván de azért nem vagyok 1 puhány sem). ti járnátok 1 ilyen sráccal?bő rappergatyát szoktam hordani + farmerdzseki vagy kapucnis pullóver (igy viszont úgy nézek ki mint aki animéből pattant elő, középhossző majdnemszőke hajjal+kék szemmel)
2010. jún. 4. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

igen

nem annyira az számít hogy hogy nézel ki

hanem hogy ne légy bunkó

2010. jún. 4. 15:54
 2/11 A kérdező kommentje:
jajj télleg a bunkóság nálatok azt jelenti h veletek vagy mindenkivel? mert am nem vagyok az csak én nem rejtem el a véleményemet és ezt általában frappánsan meg is mondom h mindenki szakad a röhögéstől:D
2010. jún. 4. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyen testalkatú vagyok. Annyit eszem mint a családom együtt, és mégsem hizok. De nem is bánom, jó vagyok ilyennek :) Viszont rendszeresen sportoltam gimiben, azóta fizikai munkát végzek, szóval viszonylag izmos vagyok.

Szerintem bejön a csajoknak is, mert mindig szokott lenni barátnőm, rövidebb-hosszabb időre.

2010. jún. 4. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
kep...
2010. jún. 4. 15:57
 5/11 A kérdező kommentje:
ja és 15 vagyok
2010. jún. 4. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem nem jönnél be, a stílusod sem :D nem lenne poén, hogy magasabb és majdnem 10 kilóval nehezebb vagyok nálad :D de én szívesen lennék 165 centi és 50 kiló, tökéletes testalkat egy csajnak :D

15/L

2010. jún. 4. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Őszintén az 50 egy kicsit véznának tűnik nekem.Persze ,ha a kisugárzás meg más rendben van akkor nem akkora gáz.Majd magadra szedsz még.
2010. jún. 4. 19:10
 8/11 A kérdező kommentje:
pontosan ezt mondom h nem tudok mit tenni akármennyit kajálok nem hízom(am faterom is ilyen)
2010. jún. 4. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:

egy kép lehet jobb lenne :)

de így, leírtak alapján nem lehetsz rossz pasi !

meg a kisugárzás a fontos, tudod..;)

nekem is volt már olyan pasim, aki nem volt az ideálom, teljesen ellentéte volt az ideálomnak, és mégis volt benne valami..amit máig nem tudok megnevezni, de ha mostanában is látom még megremegek..

szerintem abszolút nem ezen múlik, hogy bejössz-e a csajoknak:) meg ismerkedj csak:D ne ilyeneket törd az agyacskád:)

puszi: Wercsy,,

2010. jún. 4. 22:41
 10/11 A kérdező kommentje:

hát képet max priviben küldök (nem szeretnék a neten terjedni facebookon sincs rólam kép) :D

am köszi ez most kellett :D

2010. jún. 5. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!