Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám oldani a feszültséget?
Figyelt kérdés
sziasztok. nem rég uj barátokra tettem szert.. és van köztük egy srác aki teccik. és én is neki. Az elején mikor megismertük egymást (kb egy hete) hülyültünk, röhügtünk..kötöszködött meg ilyenek, de tök jól elvoltunk együtt.. mostanában mindig külön ülünk a többiektől.. ami nem is baj.. de azóta olyan komoly lett ez az egész.. többször van az a kínos csend.. és sokszor azt se tudom mit mondjak.. hogyan tudnám oldani a feszültséget..? wagy hogy tudnám elérni azt hogy olyan legyen ez mint akkor mikor megismertem..? mert akkor nem volt azzal probléma h mit mondjak neki.. hanem csak ugy jött.. de ez már nem igywan..:\2010. jún. 4. 14:48
2/5 A kérdező kommentje:
hm?
2010. jún. 4. 14:54
3/5 anonim válasza:
Kapd el a kolbászát- ez minden szónál többet ér.
4/5 anonim válasza:
Huzd ki a vezetéket a konnektorból!
5/5 A kérdező kommentje:
kösz az értelmes válaszokat. '-.-
2010. jún. 5. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!