Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet első randin a műkörmö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet első randin a műkörmökről beszélni?

Figyelt kérdés
Ha egy szerény, vissuafogott, művelt lányról van szó. Nincs igazán ötletem miről lehetne beszélni vele. Talán ha mélyen beleásom magam a műkörömépítés rejtelmeibe akkor azzal hatalmas pirospontot szerezhetek nála?
2018. jan. 3. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Max kedvet kap, hogy csináld meg a körmeit. Ne már. Annyi minden érdekelheti. Elsőre akármilyen semleges téma megteszi- nem, nem műköröm - aztán ha jók vagytok együtt úgyis tovább folyik a beszélgetés. De
2018. jan. 3. 21:57
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Egy szerény, visszafogott, művelt lányt hol érdekelnek a műkörmök?
2018. jan. 3. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem van műkörmöm (szerény, visszafogott és művel lánynak tartom magam, nem értem, hogy miért zárná ki egymást a kettő...nem csak a buta, műveletlen, plázapi@#áknak van műkörmük...)és érdekel is a téma, szeretek róla beszélgetni és a barátnőimmel szoktunk is (kinek milyen van, milyet szeretne, milyet látott, hogy csinálják stb.). Gáz vagy nem gáz, nekem ez érdekes, nekem ez tetszik és egyébként én ezt nem tartom rossz vagy szégyellnivaló dolognak. Ugyanakkor egy randin alapvetően nem erről szeretnék beszélgetni (max., ha ez is lehet egy közös téma, nekem pl. van férfi körmös ismerősöm), hanem inkább meg szeretném ismerni a másikat. Ha nincs ötleted, hogy miről lehetne vele beszélgetni, akkor az már eleve rosszul kezdődik...

Ha meg csak azért tetted fel a kérdést, mert "kiábrándultál" a nőkből és max. ennyit nézel ki belőlük és ezen örömködsz, akkor bocs, hogy válaszoltam...

2018. jan. 3. 23:35
 14/15 anonim ***** válasza:
műköröm lol.
2018. jan. 4. 01:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi szoktunk erről beszélgetni a párommal (anyukája műkörmös, főleg az szokott téma lenni, hogy milyen kóklerek vannak a szakmában, milyen horrorisztikus állapotú körmöket kellett már rendbe hozni anyukájának, mert sokan hogy elcseszik... vagy az, hogy milyen irgalmatlan büdös van az egész házban, mikor valakinek porcelánból épít :D)

Első randin azért érdekes téma lenne :D

Ha művelt, értelmes lány, akkor vannak jobb ötletek is indításhoz... aztán később persze lehet körmökről is beszélgetni, ha annyira szeretnéd :D

N

2018. jan. 4. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!