Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak lepattintós duma volt a részéről? Túlságosan nyomultam?
Egyetemisták vagyunk, van egy csoporttársam srác, aki tetszik. Még december elején beszélgettünk egy olyan témáról, amivel én már sokat foglalkoztam, ő viszont nem sokat tud róla. Kaptam az alkalmon és "felajánlottam", hogy átbeszélhetnénk ezt valamikor (a téma érdekelte őt is), de azt mondta, hogy az a baj, hogy ő nem nagyon ér rá mostanában (dolgozik is egyetem mellett). Megkérdeztem, hogy mikor lesz kicsit több szabadideje, amikor beleférne, azt mondta, hogy talán a vizsgaidőszak után, ha lementek a vizsgák (az meg ugye február elején van). Ez igazából egy visszautasítás volt a részéről, nem? Vagy túl nyomulós voltam?
23L, 25F
Nem voltál nyomulós, adtál egy egyértelmű jelet.
De őt nem érdekled nőként, mert lepattintott (nincs ideje). Mikor rákérdeztél, oké, de mikor, akkor ráfogta a vizsgaidőszakra.
Voltam már ebben a szituban sokszor. Ha akar tőled valamit, akkor elrendezi hogy legyen ideje - mint ahogy te is vállaltad hogy megteszed felé az első lépést.
De max csak havernak tekinthet.
Szerintem inkább lépj tovább és ismerkedj, ne zárd ki a srácot teljesen, de ne ő legyen a listád élén.
29/N
Ez tipikusan az a szituáció amikor lehet ez is meg az is ,és képtelenség meghatározni:D
Simán lehet hogy tényleg nincs ideje vagy csak minőségi időt akar veled tölteni és nem egy 10 perces kis találkát akar.
De az is lehet hogy csak pont jól jött mint kifogás a vizsgaidőszak. Fifty-fifty.
Várd meg a vizsgaidőszak végét aztán majd meglátod mi lesz.
Ettől még nem kell lemondanod róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!