Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak lepattintós duma volt a részéről? Túlságosan
nyomultam?
Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk, van egy csoporttársam srác, aki tetszik. Még december elején beszélgettünk egy olyan témáról, amivel én már sokat foglalkoztam, ő viszont nem sokat tud róla. Kaptam az alkalmon és "felajánlottam", hogy átbeszélhetnénk ezt valamikor (a téma érdekelte őt is), de azt mondta, hogy az a baj, hogy ő nem nagyon ér rá mostanában (dolgozik is egyetem mellett). Megkérdeztem, hogy mikor lesz kicsit több szabadideje, amikor beleférne, azt mondta, hogy talán a vizsgaidőszak után, ha lementek a vizsgák (az meg ugye február elején van). Ez igazából egy visszautasítás volt a részéről, nem? Vagy túl nyomulós voltam?
Nem voltál nyomulós. Én is egyetemista vagyok és a barátaimra is körülbelül a vizsgaidőszak után tudok időt fordítani. Lányokra meg még annyira sincs időm. Főleg, hogy amúgy sincs egy sem a láthatáron.
2018. jan. 3. 00:04
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem nyomultál. Valószínűleg nem nagyon érdekled nőként, különben kapott volna az alkalmon vizsgaidőszak ide, vizsgaidőszak oda.
3/14 anonim válasza:
Ezt tőle kell megkérdezni. Ugyanígy ahogy leírtad!
Én is dolgozom 16 oraban és heti 5x edzek még is mindenre van idom amire akarom, hogy legyen.
Lehetséges hogy nem talál túl jónak, nem érsz ennyit, de ha épp lesz ideje jó leszel.
Vagy csak simán nincs ideje, mert nem tud vele bánni.
4/14 anonim válasza:
Nem hiszem, így vizsgaidőszak alatt én sem randizgatok. De azért következőleg várd meg, hogy ő írjon, te már megtetted a kezdő lépést.
5/14 anonim válasza:
Nem lepattintás, sok vizsgája van + dolgozik, ilyenkor én is azt mondom, hogy térjünk vissza rá februárban/júliusban, mert nem nagyon érek rá.
2018. jan. 3. 00:05
6/14 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy az volt, az elmúlt másfél hétben én is 3 emberkével beszéltem meg, hogy össze kéne futni, de csak vizsgaidőszak után. Szerintem még egy kérdést megér :)
2018. jan. 3. 00:16
7/14 anonim válasza:
Lehet van barátnője, vagy elfoglalt. Sok tényező lehet, de szerintem sem nyomulásnak vette.
2018. jan. 3. 00:20
8/14 anonim válasza:
Hát egy esélyt adj a dolognak. Várd meg a februárt aztán majd kiderül, hogy akar-e valamit.
2018. jan. 3. 00:29
9/14 anonim válasza:
De am ha akar akk gondolom úgyis keres, szóval a labdát feldobtad, vagy lecsapja v nem :)
2018. jan. 3. 01:26
10/14 anonim válasza:
Igen, ez lepattintós duma. Ha egy lány akar tőled valamit, akkor szakít rád időt, bármilyen elfoglalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!