Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire jóképű/mennyire helyes ez a srác?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki "legyerekesezné" elárulom, hogy 179 cm magas. (Úgyis ez a legfontosabb nektek)
Milyen kaliberű pasi ő és mennyire jön be nektek?
(És igen jó kategória, mert huszonéves a srác.)
2018. jan. 2. 11:36
12/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az ilyen kaliberű férfiak, sokkalta vonzóbb, ha valakinek karakteres arca, széles válla, szőrzete stb van.
14/24 anonim válasza:
Szerintem cuki. Jól néz ki, de tényleg kicsit kisfiús még az arca. Borostával jobban tetszene.
15/24 anonim válasza:
A kérdezőnek is hasonlóan ksifiús alkata és arca van. Nem merte a saját fotóját elküldeni és keresett egy hasonló kaliberű gyereket, hogy rájöjjön, hogy a külsejével van-e baj. IGEN! :D Húzz egy sorszámot kérdező!
17/24 A kérdező kommentje:
#15: Ezt mégis honnan sikerült megállapítani te idióta? Szeretnék én ilyen magas lenni, mint ez a kölyök ellenben masszív borostám van és oldalt kopaszodok. Csupán kíváncsi voltam arra, hogyha szándékosan leírom a magasságát, akkor van-e olyan csaj, aki szigorúan az arca alapján vonzónak találja-e.
2018. jan. 2. 16:56
18/24 A kérdező kommentje:
#15: Azt meg qrvára nem értem, hogy lehet még mindig azt állítani (annak ellenére, hogy leírtam a magasságát), hogy kisfiús alkata van.
Ez neked mióta kisfiús alkat? (a csajhoz viszonyítsd, aki vagy 170 cm legalább)
Itt mindenki egy kétméteres 110 kilós testépítővel jár, hogy egy teljesen átlagos alkatú fiatal huszonéves srácot képesek lekisfiúzni?
2018. jan. 2. 17:00
19/24 anonim válasza:
Látom még mindig nem érted, hogy nem a magassága számít...nem attól lesz férfias vagy kisfiús, hanem az arca kisfiús, erre mondják azt, hogy kölyökképű...két méter magas is lehet, attól még kisfiús lesz az arca.
20/24 anonim válasza:
Nem az alkata kisfiús, hanem az arca. Attól, hogy 179 cm (mondjuk ez még nem is igazán magas, a férjem 186 cm), a feje még egy kisfiúé. Kb. 10 év múlva valószínűleg jó pasi lesz, de most még csak egy gyerek. Mi nem érthető ezen Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!