Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-4 év után első randim. Help. Mi az amitől azt gondolod hogy az illetőt masodjára is látni akarod?
Figyelt kérdés
Online tarskereses, stb.
3-4 ev után most eloszor erdekel a masik f€l, azaz ugy talalkozom, hogy eloszor erzem azt, hogy nem szeretném "elvesziteni" .online beszélgettunk eddig, nincsenek nagy elvarasaim, nem is adoniszt keresek, benne es eloszor benne látok csak ráciot es nem akarom, hogy ne vegyen eszre, ne lassa mi vagyok igazán csak mert pl rosszul oltoztem fel.
Tartok az egesztol, szeretném a legjobbat hozni.
Mivel erhetem azt el, hogy elso randi után ne dobjon?
Habár ha dobna sincs nagy baj, nem fogok összeroppanni, nem arrol van szo, csak szeretném ha nem rajtam mulna hogy elcsesztem
2018. jan. 1. 12:01
1/5 anonim válasza:
Erre nincsen bevált módszer, de egy tanácsom van ezzel kapcsolatban. Ne éld bele magad a netes ismeretség alapján. Lehet te fogsz csalódni.
2/5 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, mert abból nem szoktak jó dolgok kisülni. Legyél természetes, ne játszd meg magad.
3/5 anonim válasza:
#1-gyel abszolút egyetértek, én egyszer csináltam azt, hogy hetekig beszéltem neten valakivel találkozó előtt, és aztán nagyot csalódtam. Egész másra számítottam. Épp ezért már úgy csinálom, hogy beszélünk kicsit, aztán legyen is egyből tali, elvárások nélkül és a felesleges csetelegetéses időhúzás helyett.
4/5 anonim válasza:
Két emberrel jártam, ezért nagy randitapasztalatom nincs. Volt, akikkel beszélgettem neten, de nem jöttek el a randira. Szóval akik eljöttek, azzal a kettővel össze is jöttünk. Szerintem ha tetszel a másiknak, és már eljött az első randira, nem kell küzdeni, hogy eljöjjön a másodikra. Annyit tehetsz, hogy felöltözöl olyan módon, ahogy te helyesnek látod, betartod a higiéniai normákat és nem késel el.
5/5 A kérdező kommentje:
Mármeg nem is akar találkozni.
2018. jan. 2. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!