Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinte szép vagyok, mit jelent (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Van egy osztály társam, már egy ideje egész jóban vagyunk, mint fiú-lány, csak haverként. De pár hete azt mondta nekem, hogy tök szép vagyok... meglepődtem...de nem tudom eldönteni, hogy csak azért mondtam mert egy barát, és hát a barátok minent elmondanak egymásnak, vagy esetleg bejövök neki... bár sztem az elöbbi. 17/L.2010. jún. 3. 21:03
1/6 anonim válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk. Döntsd el te. Észrevettél furcsaságokat? Másképp viselkedik veled szemben, mint más lány haverokkal? Ha igen, és pozitív értelemben, akkor valószínű, hogy kedvel. :)
2/6 anonim válasza:
kép nincs?anélkül nehéz megmondani.
3/6 A kérdező kommentje:
:) hát lenne, de nemszeretnék feltenni... nem szeretném hogy kiderüljön kivagyok xD...áá ez így hülyén hangzik, de mind1 ..
2010. jún. 3. 21:22
4/6 anonim válasza:
mit kell ezen ennyit rágódni,ha azt mondta szép vagy tuti meg akar b@szni,viccből ilyet nem szokás mondani.
5/6 FFDP válasza:
Én szeretem a szép lányok társaságát, igen, mondjuk többnyire párkapcsolat céljából, de nem feltétlenül.
Küldhetsz privátban képet és megmondhatom neked, hogy szép vagy - e szerintem :)
6/6 anonim válasza:
hát ezt ennyiből igazán nem lehet megmondani. ha tényleg barátok vagytok, akkor annyi hogy szép vagy szerinte és kész. amúgy miért olyan meglepő hogy egy barátod megmondja ezt őszintén? ha mindig amikor nekem egy fiú barátom megmondott ilyet, arra asszociáltam volna hogy na most akkor biztos bejövök neki, akkor már lett volna ebből pár kínos szituáció az életemben.lol de mondjuk ha annyira jóban nem vagytok, csak olyan lazán haverok vagytok, akkor lehetséges hogy annyit jelent hogy rád nyomult.XD
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!