Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú azt mondja rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú azt mondja rám, hogy csinos vagyok akkor szerinte nem vagyok szép, csak csinos? L/19

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hülye kérdés már ez?? EGy fiútól ez is nagy szó.. :)
2011. máj. 26. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Ugyanazt érti rajta
2011. máj. 26. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Az a szomorú,hogy már 19 éves vagy.
2011. máj. 26. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
ha én ilyet mondok egy lánynak, akkor azt úgy is lehet érteni, hogy de megk.rnálak édes, csak nem mondja ki nyíltan!
2011. máj. 26. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
azt jelenti hogy sunázna
2011. máj. 26. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra a kérdésre válaszolja, hogy szép vagy e, akkor azt jelenti, hogy neki nem, vagy nem eléggé. De csinos az még lehetsz. Ha kérdés nélkül mondja, akkor csak annyit jelent, hogy csinos vagy.
2011. máj. 26. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
hogy erted hogy nem szep, CSAK csinos? A ketto egymas szinonimaja...
2011. máj. 26. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
HA egy fiu mond valamit akkor azt is gondolja, es ugy is kell erteni. Szo szerint. Ne keress utalasokat meg mogottes tartalmakat, mert NINCSENEK. Ha azt mondja hogy csinos vagy, akkor szerinte csinos vagy. PONT. Se tobbet se kevesebbet ezzel nem mondott. Miert olyan nehez ezt megerteni?
2011. máj. 26. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj, hogy aki nem azt mondja hogy egy Nö szexi vagy bombanö, hanem udvariasan megjegyzi, hogy "De csinos vagy" az már nem is jó.

Szégyen és gyalázat, hogy a mai Nök többsége ezt a fajta megjegyzést semmibe veszi.

Hogyan is legyünk udvariasak így?

2011. máj. 26. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
ne haragudj kedves kérdező, de ilyet nem kérdezhet egy 19 éves lány. Még ha csak 12-13 körül lennél. Azért tudnod kéne már, főleg hogy leérettségiztél is hogy a csinos az a szép szinonímája. O M G. Sőt szerintem a csinos szó egy árnyalattal még többet is jelent a szépnél.
2011. máj. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!