Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek mi az ideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 23:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Van abban valami nagyon vicces, hogy a válaszolók többsége csak külsőben gondolkodik.😀 Persze, megértem, nem akarok itt háborogni, hogy fujj, de felszínesek vagytok, de egy ilyen kérdésnél kapásból belső tulajdonságok sorolásával kezdeném, nem hajszál pontosan meghatározott külső paraméterekkel. Aztán megy a sírás, ha gonosz a lány és nem ír vissza sem...:D Hát kezdem érteni (mondjuk tapasztalni is), miért.😀
2017. dec. 29. 01:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Határozott, erős, de finom, kedves és gondoskodó, támogató. Intelligens, jó megfigyelő, talpraesett. Sokat mosolyog és nevet, kedvesen csipkelődik. Van tartása és kiegyensúlyozott. Szereti, ha odabújnak hozzá.

Külső tulajdonságokat illetően barna szemű, sötét hajú, magas, erősebb, teltebb alkatú.

2017. dec. 29. 06:16
 13/18 anonim ***** válasza:

11: én irtam a 10-est.

3 tulajdonságból 2.5 (mert az utolsó az szemlélet is) belső.

Nézd meg a pontszámot, amit kaptam a válaszomra.

Vicces, hogy hány ember szerint irtam hülyeséget.

2017. dec. 29. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt már leírtam egyszer, de nem változott azóta se. Szóval nekem a nagy ő (bár valószínű ilyen nő nincs is...):

Aki felvidít, van mondanivalónk mindig egymásnak, nyitott, a legjobb haver, és emellett az agyam, a szívem és a farkam is kívánja teljes mértékben. Aki izgalmas, színt visz az életembe, megszűnik a szürke hétköznap mellette, mert minden perc csodás amit vele töltök.

Ha ránézek, mélyen a szemébe, egy megfoghatatlan érzés tölt el, ami minden képzeletemet felülmúlja. Őt látom csak, ő az egyetlen, akit testileg-lelkileg szeretek. Nincs más! Bármit, mindent megtennék vele és érte, az élet bármely területén. A leggyengédebb érintéstől kezdve a a legvadabb erotikus fantáziáig.

2017. dec. 29. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:
2017. dec. 29. 12:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Külsőre ez az abszolút csúcs: [link]

Belsőre: Az elegáns és nőies megjelenés/öltözködés ellenére ne legyen kishercegnős és ne képviseljen - az általában ilyen stílussal járó - fellengzős egoista attitűdöt. Legyen intelligens és erotikus hangú. Ugyanakkor legyen introvertált és ezzel együtt abszolút ne legyen társaságközpontú partiarc. Maximálisan vonzódjon hozzám, ami persze sci-fi kategória az alacsonyságom és kis péniszem miatt, de csak válaszolok a kérdésedre. Na ez lenne az én ideálom.

2017. dec. 29. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Sportos, 140-160 magas
2017. dec. 30. 07:51
 18/18 anonim válasza:
Eva Notty
2018. jan. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!