Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek mi az ideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 23:00
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Nekem személyszerint a kb 160cm magassag,barna haj és szem (bár ott bármely szín szép lehet. Alkatra a sportos de nem az a csont és bőr és nem a bodybuilder szint hanem a 2 közötti az ideális.
2017. dec. 28. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
összhang a lényeg. A jelleme nagyot dob ha nem egy szupermodel arcú. A legfontosabb: Ne legyen kövér, ne legyen elhanyagolva a foga, ragyás ne legyen.
2017. dec. 28. 23:04
 3/18 anonim ***** válasza:
11%
Legyen Kocsis, és legyen Korinna :D
2017. dec. 28. 23:06
 4/18 anonim ***** válasza:
48%

Nekem fekete haj és kleor bőr.

Belsőre: Aranyos,hűséges,tisztel,becsületes,segítőkész. Persze ez oda vissza megy.

2017. dec. 28. 23:07
 5/18 anonim ***** válasza:
duci és természetes (ne borotválja)
 6/18 anonim ***** válasza:
Jessica alba
 7/18 anonim ***** válasza:
5%
Az egész lénye a lényeg, összhang, harmónia. Sokszor nekem nem a legszebb nők tetszenek, hanem a többség által "szürke kisegérnek" titulált nők, akik nem akarnak mindenáron a középpontban lenni, hanem egyszerű természetességüknél fogva ontják magukból a nőiességet a háttérből. Ők a legbájosabbak, kedvesebbek, pozitívak általában. Lehet 180 centi, de akár 160 is. Nem ez a lényeg, hanem, hogy mennyire pendülünk egy húron. Sajnos igen kevés nővel vagyok képes erre, mert olyan alapvető dolgok nincsenek meg a legtöbb nőben, melyek elengedhetetlenek részemről a vonzalom kialakulásához. Most ebbe itt nem mennék bele, egyszer majd személyesen elmesélem, ha véletlenül összefutnánk.
2017. dec. 28. 23:10
 8/18 anonim ***** válasza:
Mi volt az előző nick-ed? Ezt a szürkekisegeret 80x olvastam itt.
2017. dec. 28. 23:54
 9/18 Clay Morrow ***** válasza:

Eva Green

[link]

2017. dec. 29. 00:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Intelligens, humoros, sportos alkatú.
2017. dec. 29. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!