Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dilemma. Igen vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dilemma. Igen vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16L vagyok.. és a suliban van egy srác akivel rendszeresen msn-ezek, és tisztára úgy érzem mintha a lelki társam lenne:O

minden téren összeillünk.. csakhogy igaz h aranyos arca van meg szimpatikus.. de úgy jár mint egy kacsa:P szóval kidugja a fenekét és úgy xĐ elég hülye dolgokról írok ide tudom.. de a lényeg az, hogy valami feszélyez.. és gátol abban h összejöjjek vele.. félek h mások mit fognak hozzá szólni, meg gondolni stb... :O a barátaim persze mindenben támogatnak.. de a többiek?! :/ nem tudom.. félek

Eddig nem ilyen pasikkal jártam.. hanem az a helyi vagány csávó típus :D de benne mégis van valami.. meg nekem az öltözködés is nagyon számít.. mert én is próbálom követni a divatot.. vagy olyan fiú nincs is akit én elképzelek :O

és túl sokat várok el...

Szerintetek mit tegyek?

Főleg olyanokat kérdeznék akik jártak már hasonló cipőben.. :)

2010. jún. 3. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Nem. Az ellen nem véd.
2010. jún. 3. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem ha valóban tetszett valaki, akkor sosem érdekeltek a kisebb hibái, pl. hogy nagyobb az orra, vagy ilyesmik, az meg végképp soha nem érdekelt, ki mit szól hozzá, ha összejövünk
2010. jún. 3. 15:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Sajnos olyan ember vagy, aki ad mások véleményére a saját érzéseit háttérbe szorítva ezzel.

Az én párom sem egy adonisz (mielőtt összejöttünk, bátyám kifejezetten rondának nevezte). De engem nem érdekelt ki mit gondol, tudtam hogy ő kell nekem és ennyi. Aztán a családom is megismerte és elszállt az előítéletük, mert rájöttek hogy nagyon jó ember.

2010. jún. 3. 15:44
 4/11 anonim ***** válasza:
sztem ne.
2010. jún. 3. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha téged az zavar, hogy a TÖBBIEK mit mondanak a TE kepcsolatodról, akkor még nem való neked komoly kapcsolat. Az olyasmi ugyanis azért van, hogy megismerj egy embert, és boldog legyél vele, amely képben nem nagyon látom a "többiek" szerepét. Ha készen állsz arra, hogy elvonatkoztasd a saját énedet a csoporttól, és hogy így boldog legyél, akkor majd kezdj el társat keresni, de addig hagyjad a jó embereket.

Szóval ha fel akarsz kicsit nőni, és komoly társra vágysz, akkor fel kell kicsit nőnöd.

22F

2010. jún. 3. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Legalabb megkíméled egy csalódástól amit a légbőlkapott elvárásaiddal támasztassz.
2010. jún. 3. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Semmiképpen se kéne összejönnöd vele. Nem azért mert számodra gáz lenne, hanem mert neki milyen érzés lenne már? Inkább kíméld őt, és menj a "helyi vagány csávó"-kkal d*gni.

Egészségedre.

16/l

2010. jún. 3. 17:19
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat... :)

valóban.. várnom kéne míg tisztázódik bennem minden..

és az utolsó kedves kortárs indiszkrét megjegyzésére meg csak annyit hogy mindenki magából indul ki :D

2010. jún. 3. 18:06
 9/11 A kérdező kommentje:

de most így visszagondolva nagyon hülyeségeket írtam :/

szóval csak nevetek a saját hülyeségeimen..és igy már nyilvánvaló a kérdésemre a válasz..

2010. jún. 3. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:

És megkérdezhetem hogy mire jutottál magadban?

Holdtündér

2010. jún. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!