Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki találkozott már az oldalró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki találkozott már az oldalról valakivel, mi a tapasztalata az itteni emberekről?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 15:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer randiztam valakivel, aki ugyanolyan sűrűn használja a GYK-t, mint én, de ez csak utóbb derült ki, ugyanis a Honfoglalón ismerkedtünk meg. Lett belőle egy egyéves kapcsolat, de nem volt az igazi, mert nagyon kocka a férfi.

Szerintem teljesen mindegy, milyen netes oldalon ismerkedsz meg valakivel, mindenhol vannak sggfejek és rendesek is.

2017. dec. 24. 16:50
 22/30 anonim ***** válasza:
46%

#19 Azon emberek egy bizonyos hányada azért frusztrált, mert nem áll be birkának a sorba és emiatt ufónak nézik, megbélyegzik, kiközösítik és egy ilyen (családi) ünnepen, mint a Karácsony sincs a kisujjánál nagyobb társasága.

De hajrá, előítéletesnek lenni rendkívül menő dolog.

2017. dec. 24. 16:51
 23/30 anonim ***** válasza:

Csak egyszer.

Sajnos a távolság nagy volt. Alapjában kellemes társaság.

2017. dec. 24. 17:01
 24/30 anonim ***** válasza:

Ja, mindez nem rég. Talán egy hónapja.

N

2017. dec. 24. 17:02
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

Te is itt vagy az általad lenézettek közt... Ez sem sokkal jobb jellem mikor valaki a szándékosan a "rosszabbnak" ítéltek között van, ahol ő lehet a "vakok között félszemű (is király)"

2017. dec. 24. 17:03
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
Nincs tapasztalatom, nem találkoztam innen senkivel és a jövőben sem szándékozok.
2017. dec. 24. 17:58
 27/30 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez a legjobb humoru kozosseg! Tobb emberrel talalkoztam itt es nagyon pozitiv a tapasztalatom. A regi barataim nem ilyen jofejek.

Nekem mindig feldobja a napom ez az oldal! Siman talalkoznek akar az unnepek alatt is innen valakivel! :)

N

2017. dec. 24. 19:10
 28/30 A kérdező kommentje:

Huh köszönöm a válaszokat, jó sok jött, nem számítottam ennyire.

#27 Szerintem egy ilyen válasz után erre elég sok lehetőséged lesz :)

2017. dec. 24. 19:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Még nem. Alapvetően nekem a gyk csak szórakozás, néha gőzkieresztés, vagy trollkodás, semmi több. De nem zárkózom el tőle.

Viszont kicsit más ember vagyok itt, mint a valóságban. Kedvesebb és türelmesebb vagyok szerintem és nem pattogok ennyire, kevés dologba szólok bele és a benyomások ellenére nem vagyok egy nagy társasági ember, nem esik jól. Nem hazudok itt sem semmit magamról, inkább csak azt mondom, hogy az online karakterem kicsit más temperamentumú emberre enged következtetni, mint amilyen ténylegesen vagyok, annak ellenére, hogy igyekszem a kettőt összeegyeztetni (pl élőben is szabadszájú vagyok, de kicsivel szórakozottabb), stb... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül szeretném, ha "Solana" személye bárki számára összefonódna/összemosódna a valódi nevemmel vagy valódi személyiségemmel. Nyitott vagyok találkozni, de nem akarom, hogy "akárki" megtudja, ki is vagyok valójában és milyen is vagyok valójában.

2017. dec. 24. 19:23
 30/30 anonim ***** válasza:

Más kategóriából néhány emberrel párszor igen, normálisak voltak. Innen egy lánnyal, vele sem volt gond, de már nem tartjuk a kapcsolatot.

26/F

2017. dec. 24. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!