Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a lánynak első randin?
Szerintem semmit.Csak jobban zavarba jön tőle szerintem.Meg még nem is ismeritek egymást,te meg már ajándékot viszel neki?!Szerintem csak cikin érezné magát.De te tudod,ez az én tanácsom volt...
21/F
Akár vigyél neki egy csokit. Azzal a szöveggel, hogy odafele menet megkívántad, vettél egy csokit, és hoztál egyet neki is. Ebből az fog lejönni neki, hogy nem már azonnal nyomulsz mint az atom, hanem kedves és figyelmes vagy. Ezt a csajok szeretik. Nem az ajándék a lényeg, hanem a gesztus.
26/L
Nem kell semmit, de ha tényleg úgy érzed helyén valónak, akkor 1 szál virágot. (a vörös rózsa a trendi, de pont ezért elég unalmas is. nyugodtan kreativkodj)
Csokit majd a lány anyukájának vigyél, ha bemutat neki.
Tuti tippek.
24F
Ja szerintem sem kell semmi, hívd meg egy fagyira:)
Mind1, hogy találkoztatok már előtte, ha egy az első deklarált randi akkor nem kell semmi.
A virág csak zavarni fogja ,ahogy hurcolássza, meg rakosgatja a randi alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!