Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek a lányhoz?
előző vagyok amúgy kerülj beszélgetésbe(pl. érj hozzá vagy valami.ha lány lennél egyszerűbb lenne: buszon fékezésnél neki esnél hogy úgy tünjön véletlen volt (de neked ez nem véletlen)
sok szerencsét ;)
írd le mi történt
F.aszt legyetek barátok, milyen hü.lyesség már.
Ha bekerülsz a barát dobozba az életben ki nem jössz onnan.
Szólítsd le, egy szemezés után:
Helló már a multkor is láttalak, itt tök, jó, hogy újra együtt utazunk, nem adnád meg a számodat?:)
Vagy a legjobb ha segítséget kérsz tőle:
Helló nem tudod véletlenül, hogy hol kell leszálnom ha a xy helyre megyek.
Helló nem tudnád megmondani, hogy a végállomásról hogyan jutok el a metróig?
Ha az első szavak megvoltak utána már el lehet játszani, hogy jajj most le kell szálnom, megadnád a számodat, hogy meghálálhassam a segítséget?:)
A lényeg h. nem kell túlbonyolítani, csak csinálni.
első kettő, te nagyon hülye vagy :S melyik romantikus filmből vetted az ötletet
elmondanám, ha egy ismeretlenhez "véletlenül" hozzáérsz, vagy ráesel, akkor azt bizony tolakodásnak fogja venni(mert hacsak nem állati jó színész vagy, ÉSZRE fogja venni)
szóval ja, ne akarj barát lenni neki
légy magabiztos menj oda hozzá, a kérdezős dolog szerintem túl bonyolult, de alapvetően támogatom az ötletet
(ja és arra vigyázz, hogy időkorlátos a hódítás, mert le kell szállnod előbb-utóbb, kínos lenne kifutni az időből)
hajrá!
Markold meg a seggét, aztán ha pofoncsap, közöld vele, hogy csak nem akartam hinni a szememnek!!
Azt hittem csak a szemem káprázik!!
Ez a legjobb bula amit életemben láttam!
Figy, csak egy tanácsot tok adni ami biztos hogy így is van..
Ha elsőre egyből halálkomolyan veszed a dolgokat, az 95% hogy semmire sem fog jutni..
Kell valami, amivel kizökkented, vagyis kiugrasztod a nyulat a bokorból!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!