Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos pasikhoz túl jó vagyok, de a jó pasikhoz nem elég jó?
Az a gyász, hogy neked a lyukra menő "jó pasi" is jó pasi marad jelzőileg. Jó jó jó értjük, jól néz ki, de ennyibe kimerült az értékük? Végülis te dolgod, csak érezd a "karmát", ahogy te is kiszelektálódsz a jó pasiknál, mint egy átlagosan csinos kis csaj, aki jó pár estére, de semmi "extra".
Végülis ez egyfajta kereslet kínálat. A jobban kinézőek előtt nagyobb a választék, így nyilván nem dobnak hátast már mindenkitől, aki szóba áll velük és rés van a lába között. Míg egy Gyk Gyuszi mondjuk, aki 25 éves és retteg lányt leszólítani az igen.
#6os vagyok:) és ebben teljesen egyetértek amúgy
Ezek relatív dolgok, nekem is volt h annyira szerettem egy fiút h majd meghaltam érte, pedig nem volt se kekszemu se kigyurt menő manó:D
Persze helyes volt(legalabbis nekem ahh)
Ugyh nah ízlések és pofonok:D
"akik amúgy tényleg csinosak, vékonyak"
Mert szerinted ettől lesz valaki "jó"? :D
Ez itt a felnőtt párkapcsolatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!