Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon rendhagyó randi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rendhagyó randi. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok (L/20), pénteken bulizni voltunk éjszaka a pesti bulinegyedben, a suliból többen jöttek. Közben hozzánk csapódtak más suliból is bulizó hallgatók. A lényeg, hogy kicsit (nagyon) többet ittam, mint kellett volna, és végül a koleszban kötöttem ki egy szobában egy sráccal. Velem egy idős, de azt elmondta, hogy ő még nem feküdt le senkivel. Nekem volt már pár alkalmi kapcsolatom, igazából azt kerestem mindig, hogy valakinek fontos legyek, de nem jött össze soha.

Szexeltünk, én azért be voltam csiccsentve, de benne voltam a dologban. (Aranyos volt, bár hát ugye kezdő, de aranyos). Hajnalra kialudtam magam kicsit, összeszedtem a cókmókom, és kiosontam a szobából.

Délelőtt jött egy email: "Mire emlékszel a tegnap éjjelből?" Írtam neki választ, erre azt írta, hogy meg szeretne ismerni, találkozzunk csütörtök délután. Azt írta, vár az egyetem előtt (ő is egyetemista, csak másik egyetemen).

Azt írta, igyunk meg egy kávét, szeretne beszélgetni velem.

Mi legyen? Nekem tetszene, de ÍGY indítani, ahogy én indítottam...?

2017. dec. 19. 18:30
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Én is úgy érzem, alakul, és jól érzem magam a bőrömben most:)

2017. dec. 23. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!