Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon rendhagyó randi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rendhagyó randi. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok (L/20), pénteken bulizni voltunk éjszaka a pesti bulinegyedben, a suliból többen jöttek. Közben hozzánk csapódtak más suliból is bulizó hallgatók. A lényeg, hogy kicsit (nagyon) többet ittam, mint kellett volna, és végül a koleszban kötöttem ki egy szobában egy sráccal. Velem egy idős, de azt elmondta, hogy ő még nem feküdt le senkivel. Nekem volt már pár alkalmi kapcsolatom, igazából azt kerestem mindig, hogy valakinek fontos legyek, de nem jött össze soha.

Szexeltünk, én azért be voltam csiccsentve, de benne voltam a dologban. (Aranyos volt, bár hát ugye kezdő, de aranyos). Hajnalra kialudtam magam kicsit, összeszedtem a cókmókom, és kiosontam a szobából.

Délelőtt jött egy email: "Mire emlékszel a tegnap éjjelből?" Írtam neki választ, erre azt írta, hogy meg szeretne ismerni, találkozzunk csütörtök délután. Azt írta, vár az egyetem előtt (ő is egyetemista, csak másik egyetemen).

Azt írta, igyunk meg egy kávét, szeretne beszélgetni velem.

Mi legyen? Nekem tetszene, de ÍGY indítani, ahogy én indítottam...?

2017. dec. 19. 18:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
44%

Most komolyan... Grészklinika? Ennyi erővel Barátok közt példát is hozatnál, hasnlóan acélos mindkét sorozat... De, hogy az élethez semmi köze egyiknek se az fix.

2017. dec. 19. 19:00
 12/31 anonim ***** válasza:
4%

Kedves kérdező, akkor ha azt akarod hogy érdekelj bárkit is, mi lenne ha nem csak a lábad szétrakásával tudnád ezt elérni. Persze 9-es szerint ne hallgass rám, szerintem meg rá ne hallgass, főleg ilyen hitelesség mellett hogy Grace klinikát hozza fel példának, nem is értem ilyen emberek hogy nem veszik észre mennyire szánalmasak.

Ha nem akarsz ribi lenne, ne legyél ribi, ha ribi vagy, akkor ribi vagy akkor is ha te azt mondod hogy nem, ha ribi vagy, de nem akarsz ribi lenni, akkor fogadd el hogy az voltál, de változtass rajta. Én leszarom hogy a sok k**sög barátod szerint ez k**va menő. Az igazság ettől még az hogy csak szánalmas :D Mondogathatod magadnak, engem különösebben nem érdekel, ha te neked így jobb a lelkiismereted, hajrá csak ismételgesd. Egyszerűen ha már hülye vagy akkor azt ne mások kárára tedd. Jelen pillanatban ne hülyítsd a srácot ha csak egy ribi vagy. Lehet tovább pontozni :)

2017. dec. 19. 19:04
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

Lefordítom #12-est, mert nagyjából igaza van. :)

Persze, természetes dolog, hogy élsz, esetleg pár óra "ismeretség" után ágyba visznek. Amennyiben ez nem mindennapos, és tényleg most volt ilyen először, semennyire nem vagy r**anc. Viszont ezt lehetetlen megmagyaráznod akárkinek, mert ugye az emberek hajlamosak túlreagálni a dolgokat.

A srác feltehetően kapcsolatot szeretne, és te is.

Menj el vele kávézni, ismerd meg, NEM ÁRT a kapcsolatotoknak, hogy egy éjszakával indítottatok, sőt...

A fő mondandója egy szösszenetben: " Ha nem keresed fel, r**anc "maradsz". "

2017. dec. 19. 19:11
 14/31 anonim ***** válasza:
19%

Hát nem jó fordítottál!

Akkor kifejtem, már sokszor megkapom hogy kritizálok, de nem teljesen magyarázom meg, illetve nem adok rá megoldást.

Itt vagy egy fiatal lány. Aki már közölte hogy neki ez nem az első egyéjszakása, és hogy neki egyéjszakások általában alkohollal társul. Eleve ez szerintem már undorító dolog. Részegnek kell lenne hogy elbírd viselni hogy egy idegennel dugsz? Azután itt van jelen történetünk hőse, akivel ugyanígy részegen megdugatja magát, majd leírja hogy ő azt szeretné ha ezt a srácot érdekelné.

Ergo a kérdezőnek bejött a srác, de ahelyett volna hogy megismerte volna és saját magával keltette volna fel érdeklődését, széttette a lábát hogy a srác gyönyörködhessen a p*nciába és hogy érvényesüljön a biológia. A kérdező is ennyire tartja magát, másképp nem így viselkedne, nem ezt tette volna, csak azért mondogatja hogy nem ribi, mert így könnyebb elszámolni a bűntudattal. Nem azért írom így a dolgokat, mert ez az én stílusom. Azért írom így, hogy oda toljam eléd a valóságot és ne engedjem meg hogy kiszépítsd magadnak egy az alapvetően undorító értékrended. Ha hibázol és nem teszel semmi az baj. Ha hibázol, de belátod hogy hibáztál és változtatsz az nem baj. Ez már elkúrtad, ezt a srácot hagyd. Ha lesz másik eset, állj hozzá normálisan és ott már bebizonyíthatod magadnak is, hogy nem vagy ribi.

2017. dec. 19. 19:18
 15/31 A kérdező kommentje:

Mindenképp találkozunk, vár a suli után csütörtökön (pont vizsgám lesz, és utána beszéltük meg).

Hogy ki tart r...binek és ki nem, az annyira nem izgat mondjuk. (Azért nagyon érdekes ez a kettős mérce, ami a fórumon megy.)

Ha ragaszkodást mutat, én is tudnék ragaszkodni, ahogy beszélünk telefonon, szerintem kicsit belezúgtam már.

2017. dec. 19. 19:23
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg nem ezen kellene lovagolni, hogy ki a ribi, és ki nem az.

Láttatok már bulizó egyetemistákat egy húzós időszakban? Ez nem úgy megy, hogy bulihelyen odamegy hozzá a srác, ő pedig megmutatja a pi náját, már bocsánat. Buliznak, továbbmennek másik helyre, van, aki marad az eredeti bulis helyen, közben az elmenőkhöz hozzácsapódnak mások. Attól még dumálhattak, mehettek együtt buliról bulira. Aztán hajnal lesz, mindenki szétszéled a pesti éjszakában, és valószínűleg ők együtt folytatták az utat, a srác pedig a koli felé terelgette a kérdezőt.

Aztán ott megtörtént. Nem egy kapualjban a kukák mellett.

Persze, így szégyen meg úgy szégyen, jó, hogy azt nem írjátok, akassza már fel magát, vége az életének.

Keresi a srác, és hívja, meg szeretné ismerni. Most ez itt ennyi embernek fáj?

Kérdező! Valszeg vizsga után amúgy is színjózan leszel, beültök (sejtem, melyikbe jársz) egy belvárosi kávézóba, és beszélgettek. Szerintem ő is beléd van zsongva (lehet, mákod, hogy szűz volt), Te pedig jó irányba haladsz, hogy beleessél. Bármi lehet, nehogy már a jeges Dunába ugorjál ottan a két egyetem között.

2017. dec. 19. 19:32
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó én is egyetemista vagyok, szóval nekem nem kell magyarázni. Nem azzal van itt a gond hogy "jól érezte magát" hanem azzal ahogyan. Senki nem mondta hogy akasszuk fel, direkt megjegyeztem még az első válaszomban is hogy a hozzád hasonló igazságharcosok ne jöjjenek ezzel a közhellyel. Ha dugni akar, akkor dugjon. Viszont ha valakit megakar ismerkedni, akkor a lábba széttevésén kívül legyen képes mást is felmutatni. Nem volt képes, mert nem is tartja magát többre. A szarok bele mentalitása is csak ezt az értékrended erősíti. Én leszarom, de ne játsza már el itt a hős szerelmest, és ne sajnáljuk már, szegény tanulni kell hogy legyen diplomája, ehhez viszgaidőszakokat kell átvészelnie, és jajj szegény, had igyon már és dugjon kikapcsolódásként, mert erről szól az egyetemi élet. (clap clap) Úgy se fogja sokáig húzni ez a kapcsolat én nem aggódom.
2017. dec. 19. 19:36
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Kamu, szűz sráccal nem kezdenek lányok.
2017. dec. 19. 21:06
 19/31 anonim ***** válasza:
95%

17-nek:

1. Képzeld, én meg azt mondom, hogy csak ne a hozzád hasonló ítélkező bajnokok jöjjenek közhelyekkel.

2.Akármeddig is tart a kapcsolatuk (már ha lesz), az neked miért fáj?

3. Nem írt olyat senki, hogy sajnálni kell, és vizsgaidőszak, ezt már te trollkodtad össze (gondolom, nagyon "szuper" egyetemre járhatsz, ha ennyi időd van hozzákölteni egy sztorihoz.

4. Egyébként megmutattam a lányomnak (képzeld, ő is egyetemista, csak nem bulizós). Na, szóval neki egy gimis osztálytársnője pontosan így jött össze a párjával, már 2 éve együtt vannak. (Szintén szűz fiúka, szintén egyetemi buli utáni spicces éjszaka, pár nap múlva a srác egy szál virággal várta az egyetem előtt).

2 év telt el azóta, együtt vannak, most mondta a lányom. A másik lány (a ti értékrendetek szerint a ribi) pont ersamuson van Németországban, fél évre, a srác volt nála kint, két éve köszönik, jól vannak (ennek se adott volna egy lyukas garast se pl. az én negyvenes barátnőm). Aztán vannak csodák is.

Én azt mondom, kérdező, hajrá!! (Amúgy meg, ha lesz egy jó kapcsolat, bármi lehet belőle, a ti titkotok marad, hogyan kezdődött:)

2017. dec. 19. 21:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Menj el,érezd jól magad,azt meg emészd meg,mi volt az előzménye.Máskor okosabb leszel,ez meg talán még jobban is fog elsülni,mint várnád.Kívánom a legjobbakat neked! ;-)
2017. dec. 19. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!