Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért nem küldtök fehérnemüs képet több sikereses randi után is a randipartnereteknek?
Fürdőruhában is annyit látnak az emberből, mint fehérnemüben.
Ennél a kérdésemnél is lefogyáshoz segítő terméket, fehérnemüben reklámozó nő képét mutatja ez az oldal. :D
Mert minek küldjek egy randipartnek?
A párom meg úgyis lát.
AKi ilyent kér, azzal be is fejeztem rögtön.
" fehérnemüben reklámozó nő képét mutatja ez az oldal. :"
Ő modell és ez a munkája. Nekem nem.
8#
Ha te a csaj képeire akarod csak verni, és nem szerelmeskedni akarsz a hús-vér nővel, akkor tök felesleges randizni. Tölts le pár képet tetszés szerint aztán csapassad!
Én fehérneműset max úgy küldök, ha nem látszik az arcom, de azt is csak olyannak, akivel már járok és megbízok benne. Meg akkor már inkább fürdőruhásat küldök. Szerencsére jó emberismerő vagyok, sosem éltek még vissza ezzel, bár arc nélkül amúgy is nehéz lenne.
Az olyanokat meg egyből leépítem, akik már találkozó előtt is képért kuncsorognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!