Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, randiznátok olyan pasival, aki pattanásos?

Figyelt kérdés
Nem elhanyagoltság miatt az.
2017. dec. 16. 17:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tesómnak semmi baja nem lett tőle. Kétlem, hogy ilyen mellékhatása lenne bárkinél, aki figyel az egészségére amúgy is (mozog, eleget iszik, nem eszik szart). Ha meg nem teszi, miért a gyógyszerrel kezdi? Sokkal szebb a bőröm, mióta sportolok és csirke-zöldségen élek főleg. Nem gyógyszert kell szedni először, hanem megtanulni szépen élni.
2017. dec. 16. 20:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha szingli lennék,egyéb másban nincs olyan gáz,mint pl. zsíros haj,kinyúlt,bolyhos pólók,stb,akkor igen és ha bejön a stílusa.

Viszont óvatosan rákérdeznék,nem-e ajánljak egy kozmetikust,aki kitisztítja az arcát.Azért közel sem a golyó környéki szőr lézereztetése kategória,amit kozmetikus ismerősöm el se vállal.

2017. dec. 17. 01:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Párommat megállította a növekedésben az a gyógyszer, amit az orvos felírt. Pattanásai elmúltak, de milyen áron?

172 centi, de neki magasabbnak kellett volna lennie.

2017. dec. 17. 10:22
 14/21 anonim ***** válasza:
3-as: Amit belinkeltél, amilyen a srác arca a fotón, na nekem a hátam volt olyan két évig. Életemet mentették, vérátömlesztést kaptam, ezután lett ilyen (még jó, hogy az arcom nem.) Tudom, ez extrém eset, de nem mindig igénytelenség van mögött, ezzel se hormon doki, se bőrdoki nem tudott mit kezdeni, végül 3 év alatt magától lecsengett a dolog. (24/L)
2017. dec. 17. 12:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Jaj, 14-es. Nem a te extrém példádat kell ide felhozni. (Sajnálom ami veled történt.) Általában az emberek nem vérátömlesztés miatt pattanásosak.

Szóval inkább maradtál volna csendben, bocsi.

De az is érdekes, hogy a kérdező azóta csendben van, és nem kaptam választ az 5-ös kommentemben felsorolt kérdéseimre.

Mindennek meg van az oka és miértje.

2017. dec. 17. 13:34
 16/21 anonim ***** válasza:
15- ös, hogy te mekkora egy arrogáns fas*fej vagy! :D Talán ahelyett, hogy másokat oktatnál ki, olvass utána az extrém pattanásosság okainak. Baromira nem azért pattanásos valaki, mert igénytelen és elhanyagolja magát. A genetika, hormonok, környezeti hatások, stressz együttese mind befolyásolhatja , ráadásul nem minden esetben derül ki az ok (vagy csak sok ev es magánklinikákon elköltött százezrek után). A hormonproblémák pedig nem olyan könnyen kezelhetőek mint gondolod...azt hiszed annyi az egész , hogy beveszel egy gyógyszert, és meg van oldva? Legközelebb inkább fogadd meg a saját tanácsod és maradj csendben ;)
2017. dec. 18. 14:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, az étkezésről és arcápolásról csak annyit, hogy sosem használtam arclemosót (meleg vagy langyos vízzel mosok arcot), egyáltalán nem étkezem egészségesen, van, hogy koszos kézzel nyúlok az arcomhoz,nem sportolok rendszeresen, mégsem volt soha egyetlen pattanásom sem, max.tinikoromban elvétve egy- kettő. A barátnőm, aki odafigyel erre, orvoshoz is jár, na neki ezzel szemben tele van az arca velük. Nem ártana ha a másik alázása helyett újragondolnátok az idióta tévhiteiteket...
2017. dec. 18. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:
16- os voltam, csak hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, járnék ilyen pasival.
2017. dec. 18. 14:12
 19/21 anonim ***** válasza:

A genetikára nem lehet a pattanást fogni.

Hormonok oké, stressz igen, sz..r kaja igen, mértéktelen húsevés igen, kevés folyadékbevitel igen és még egyéb más ok. ( [link]

[link]

De nézd már meg, az extrém, kiemelkedő dolgok ritkák, hisz azért extrém, mert nem gyakran fordulnak elő.

2017. dec. 18. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:

15-ös, a természettudományos ismereteid a Bravo magazin szintjét közelítik. Kimerítően felsoroltad a témakör összes közhelyét "ki, ha én nem?" stílusban. Szerinted aki ilyen problémával küzd nem olvasott már el száz ilyen cikket? A lúgosítós kuruzsló oldalra való hivatkozáson külön jót mosolyogtam. :)

Nem kell ahhoz még csak komoly hormonális betegség sem, hogy nehéz legyen megszabadulni a pattanástól. Az egy baktérium által okozott gyulladás, amit nem fog két hét alatt eltüntetni, ha kettővel több pohár vizet iszol és lemondasz a Nutelláról. Nagyon sok embernek az egészséges táplálkozás és a sport kevés, nem lehet ezt a problémát csak ezek hiányára leredukálni. Látszik, hogy téged ez nem igazán érint, ugyanis az általános népi bölcsességen kívül nem sokat mondtál.

Az étrend kialakítása sem két hónap alatt történik meg, ugyanis gyakran hosszú kísérletezés után derül csak ki, hogy kinél mi a gyulladás triggere. Mire megtalálja valaki a megoldást addigra számtalan étrendet és kozmetikumot, gyógyszert kipróbált már. De hagyjuk is, te már eldöntötted, hogy mindenki magának okozza a pattanást, mindenki akaratgyenge és lusta, aki pár hét leforgása alatt nem tudja széppé varázsolni a bőrét.

2017. dec. 18. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!