Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek vele, ha miattatok hagyta ott a depressziós barátnőjét?
Én még csak most tudtam meg, hogy miattam volt.. Azt mondta, látta, hogy egy lány ilyen is lehet, és inkább egyedül van, mint vele. A lány mániás depressziós, otthon fekszik, nem csinál semmit, még házimunkára sem képes. Így élnek fél éve, előtte minden rendben volt.
Nem akart vele szakítani a srác, de azt mondta, a lány már nem fog változni, mert nem is akar. De jártak közösen terápiára meg minden, tehát próbálkoztak.
Viszont mégis otthagyta... Tehát a bajban lehet engem is otthagyna. Eleve az is fura nekem, hogy ezeket én tudom (haverok voltunk, de akkor is, úgy mondta el nekem, mintha ez természes lenne, és ennél mélyebb dolgokat is megosztott velem).
Azt tudni kell rólam, hogy én nem vagyok ilyen dilis, mint a volt barátnője, de emiatt tartok azért sráctól.
24 évesek vagyunk mindketten.
Azert mondta el neked, mert ot is rohadtul megviselte ez a dolog es ki kellett adnia a feszultseget. Szerinted a depresszios ember parja az minden nap uszkal a boldogsagban? Egy fraszt. Legyen mar benned egy kis egyutterzes...
Az egyeb erzelmi kielegites reszhez nem tudok mit hozzafuzni, egyreszt tul rejtelyesen fogalmazol, masreszt ez igy mar annyira bonyolult, hogy nincs erre kapacitasom. Ha ennyi kifogasod van a fiuval szemben, akkor mit akarsz tole?
Azt meg plane nem ertem, hogy ha te is voltal mar egyutt depresszios emberrel, akit nem birtal elviselni, akkor min csodalkozol?
Nem értelek.
Hadd döntse már el szerencsétlen srác, hogy mit szeretne.
Nem csalta meg a barátnőjét, egyszerűen kilépett egy nem jó kapcsolatból. Nahát!
A másik része:
"Anno az én exem is depressziós volt, én elhagytam egy másik férfiért, aki aztán lepattintott. Nem volt testi megcsalás, de szerelmes voltam már valaki másba."
Most pláne nem értem, mi bajod van.
Te is ott hagytad a volt párod. Valószínűleg azért, mert belezúgtál akkor másba.
Akárhogy vesszük, ez rossz jele egy kapcsolatnak, ha másba beleszeretünk. Előfordulhat persze, igen, de ha az a kapcsolat már nem kielégítő, ilyenkor az embereket arra sarkallja, hogy lépjen. Még akkor is, ha nem te leszel a befutó, ahogy nálad sem az új pasi volt.
De megmutatja azt, hogy valami hiányzik.
Ahogy ezt a srác is megfogalmazta, látta hogy " ilyen is lehet, és inkább egyedül van, mint vele".
Nem volt boldog, szakított. Ennyi történt.
Tényleg nem értelek.
26N
Van ilyen betegséggel rendelkező ismerősöd?
Nekem van egy ilyen rokonom, a társaságában lenni sem nagyon szeretek. Ha szedi a gyógyszert akkor nagyjából képes normális életet élni félig zombiként, ha pedig nem szedi akkor egy kiszámíthatatlan, idegbeteggé változik akivel képtelen bármilyen értelmes kommunikációt vagy érvelést folytatni.
Egy ilyen ember mellett szerintem senki nem bírná még fél évig sem.
Az a bajom, hogy az egy dolog, hogy tényleg két nap után mesélt nekem ilyeneket, és akkor még együtt voltak bőven, hanem azt is elmondta, hogy ő az első barátnője, akit nem csalt meg. És volt egy pár nő, és tényleg össze-vissza keveredett a húszas éveiben mindenki ágyába.
Tehát még együtt voltak, amikor ő belém szeretett és szakítottak, de közben nekem már írt olyat, hogy kedves vagyok, aranyos, gyönyörű stb...
Túlreagálom?
lollypop93 lehet igazad van...
Inkább összeszedem magam és meglátjuk mi lesz. Ha bejön bejön, ha nem akkor vége lesz így vagy úgy :)
Egyébként de, igenis empatikus vagyok vele. Nekem mesélte el minden bánatát, meghallgattam, törődtem vele, én voltam a szemeteskukája.
Tudom, milyen a lány, bár csak az ő szempontjából. Az alapján kész csoda ez az ember, hogy eddig bírta.
Mivel a csajszi az ellentétem, megértem, hogy tetszem a srácnak. Gondolom a lány is ilyen volt, mikor megismerte, legalábbis ezt mondta nekem.
Értem.Viszont akkor ha tanácsolhatom, lassan haladj vele.Ugyanis a srácnak is van emiatt baja egy ideje bőven, ahogy látom. Kell a lelki felépülés neki is.
ÉS ezt most csak azért mondom, mert nem tanácsos egy ilyen eset után egy lelkileg sérült embernek beleugrani rögtön másik kapcsolatba. Ugyanis ebből könnyen lehet támaszkodás, hogy ott vagy. A szavaidból úgy veszem ki, hogy ő tényleg szerethette a lányt.
Kell idő, saját magának is, hogy lerendezze, és hogy tiszta lappal kezdjetek neki a dolgoknak.
Az meg, hogy ez zavar, hogy elkezdett udvarolni, miközben még együtt voltak..
Szerintem a határt nem lépte erősen át, mert még időben döntött, tiszta lelkiismerettel. ( Hajajj, nekem is udvarolgatnak olyanok, akik párkapcsolatban élnek, és néha úgy érzem, hogy ha rajtam múlna, ebből sajnos több is lehetne..)
Ő pedig most (már) nem akart a megcsalás mellett dönteni, vélhetően mert már tudja, mivel jár az az út, és nem akarta még ezzel is megbántani a lányt.
Tanult belőle, én úgy látom, és ez sokkal fontosabb. Elvégre ha másra nem, a hibáink erre jók, és megtanulta a leckét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!