Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek egy olyan férfiről, aki úgy él, mint valami távol-keleti bölcs?

Figyelt kérdés
Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott vagyok, nem álmodozom, hanem a realitás talaján élek, nem nagyon pazarlom az energiámat fölöslegesen, sokat pihenek, jól érzem magam a bőrömben, nem erőltetek olyat magamra, amit nem szeretek, sosem ártok senkinek, nem irigykedem és nem haragszom, nem bosszankodom.

2017. dec. 11. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

>távol-keleti bölcs

Háát... az, hogy saját magadat nevezed így, inkább utal éretlenségre, mint bármilyen bölcsességre. Én arra tippelek, hogy te "távol-keleti bölcs" képet szeretnél magadról festeni és másokban kialakítani. Szerintem ez csak egy álarc.

A tulajdonságok, amiket leírtál, természetesen pozitív dolgok, de ezeket akármelyik érett, kiegyensúlyozott ember felsorolhatja magáról, és eszébe nem jutna keleti bölcsnek tartani magát.

2017. dec. 12. 08:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, amíg volt pénzem. Én is éltem Ázsiában. Változtak a körülményeim, és nagyon könnyen kb. 1 év alatt átváltoztam itthon egy megkeseredett, pesszimista átlag magyar emberré. Ezt csak úgy megjegyeztem... Könnyű nyugodt, kiegyensúlyozott bölcsnek lenni gondtalan élettel.

Nőknek? Esetleg addig, amíg van pénzed. Alapvetően a nők ösztönből a talpraesett, tettre kész, ugribugri, nagyszájú, magabiztos férfiakat keresik, te pedig ennek pont az ellenkezője vagy.

2017. dec. 12. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!