Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek egy olyan férfiről, aki úgy él, mint valami távol-keleti bölcs?
>távol-keleti bölcs
Háát... az, hogy saját magadat nevezed így, inkább utal éretlenségre, mint bármilyen bölcsességre. Én arra tippelek, hogy te "távol-keleti bölcs" képet szeretnél magadról festeni és másokban kialakítani. Szerintem ez csak egy álarc.
A tulajdonságok, amiket leírtál, természetesen pozitív dolgok, de ezeket akármelyik érett, kiegyensúlyozott ember felsorolhatja magáról, és eszébe nem jutna keleti bölcsnek tartani magát.
Én is ilyen voltam, amíg volt pénzem. Én is éltem Ázsiában. Változtak a körülményeim, és nagyon könnyen kb. 1 év alatt átváltoztam itthon egy megkeseredett, pesszimista átlag magyar emberré. Ezt csak úgy megjegyeztem... Könnyű nyugodt, kiegyensúlyozott bölcsnek lenni gondtalan élettel.
Nőknek? Esetleg addig, amíg van pénzed. Alapvetően a nők ösztönből a talpraesett, tettre kész, ugribugri, nagyszájú, magabiztos férfiakat keresik, te pedig ennek pont az ellenkezője vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!