Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismert férfival találkoznátok úgy, hogy csak képeket láttatok egymásról?
Én már ültem végig pár időgyilkos, kellemetlen, színvonaltalan randit úgy, hogy a beszélgetésünk egy randira hívással kezdődött és nem is tudtunk semmit egymásról korábban. Szóval semmiképp sem.
Elhiszem, hogy valakinek ez működik, de nekem szükségem van minimális garanciára abból a szempontból, hogy a másik értelmes, azonosak a céljaink ezzel a randival (nem ő szexelni, én meg párt akarok), meg megvan valamennyire az összhang és nem csak pislog, mint hal a szatyorban, annyira nem tud hozzászólni semmihez. Sajnos sok buta embert ismerek. Velük is elvagyok, de ha lehet, hadd ne ezzel menjen el egy délután. Meg utána mindkét félnek kellemetlenebb lezárni is, mint úgy, hogy pl ellaposodik a beszélgetés, vagy valami. Meg a randiban benne van egy meghívás is általában valamire, na én azt nem akarom, hogy így fizessenek helyettem bármit. Szégyellném magam.
oké, köszi is a választ, de ennek mi köze a kamerázáshoz?
Mi hónapok óta beszélgetünk (eredetileg nem is ismerkedés volt a cél),ami már nagyon felfejlődött,telóztunk is már párszor, képeket is sokszor megosztunk egymással és mi ezek után tervezzük, hogy találkozni fogunk.
Szóval nem igazán értettem a kommentedet, de nyugodtan javíts ki :)
Találkoztam tavaly nyáron.
Azóta már együtt élünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!