Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok a keleti férfiakról?
Van ilyen is, olyan is. Van olyan, aki már teljesen nyugati mentalitás szerint él, van, akik hozzák magukkal az iszlám életstílust. De a törökök amúgy is nyugatiasabbak, nem olyan radikális iszlámok, mint az arabok. Kb. úgy iszlámok ők, mint ahogy mi keresztények :P Amúgy én bírom őket, szerintem jó arcok :D
Félni semmiképp nem kell, még ha radikális iszlám is lenne, akkor sem tehet meg veled olyan dolgokat a magyar törvények miatt, amit megtehetne otthon.
általában nincs baj addig, amíg nem akar visszatelepülni a hazájába, mert ott az ottani elvárások szerint akar majd élni
ha itt él régóta, akkor kb olyan, mint egy magyar férfi, se jobb, se rosszabb
ha bármi hibája kiderül, (agresszív, perverz, hűtlen, átver, buta) az már nem a származása, hanem a személyisége miatt alakult ki, ez alapján dönts
15:49 vagyok
továbbá, ha egy magyar elvált 2 gyerekes férfival kikezdenél minden további nélkül, akkor rajta
csak azért ne nézd el neki a múltját, mert nem magyar
szóval a 2 mostoha gyerek egy kemény ügy bármilyen kapcsolatban
jó lenne azt is tudni, miért ért véget az a kapcsolata
elég rasszista dolog úgy megközelíteni a másikat, hogy keleti és a keletiek mind egyformák és ez alapján véleményt alkotni róla
a személyisége döntsön, de azt elrejtheti, ha csak arra figyelsz, hogy ő egy keleti, egzotikus férfi
15:54 vagyok
azért azt ne írd a javára, hogy nem kell csadorban járnod, mert ezt egy magyar férfi se követelné meg tőled
szerintem te nagyon el vagy ájulva attól, hogy nem magyar a pasi, hidd el egy magyar se teperne le az első randitokon, és még csók se lenne
a magyar férfiak is főznek magukra és vezetnek háztartást :)
ezeket mind annak tulajdonítod, hogy keleti?
elég elfogult vagy vele szemben
eddig semmi különbséget nem látok egy elvált, 2 gyerekes, kedves, rendkívül vallásos magyar férfi és közte
ha egy ilyen magyarral összejönnél, akkor hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!