Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött össze egy csaj sem életemben, mit tehetnék?
szia találtam neked barátnőt!!! 20 éves, és ő is el van kissé keseredve, h nem volt még pasija:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt megtalálod!!! Kellemes ismerkedést:)
aki 14 vagy 21 évesen ennyire el tud keseredni azon, hogy nincs nője, az inkább ne éljen
még azt megérteném, ha van egy lány és arra ráhajtasz, majd a lány kidob, akkor van okod bánatra, de ha minden konkrét ok nélkül elkeseredsz, akkor menthetetlen vagy, nem fogsz kelleni senkinek, mert sugárzik rólad a megkeseredettség
amúgy kellene valami értelmeset kezdeni az életeddel, ami leköt, nem gondolkodnál ilyen hülyeségeken, mint az öngyilkosság
túl sok a szabadidőd, tanulj, dolgozz, barátkozz
Igaz én 4 évvel fiatalabb vagyok nálad, de nálam meg 1-2 éve kezdődött hogy a haveroknak/barátoknak/ismerősöknek lett barátnőjük, és akkor ott duzzogtam hogy nekik már van nekem meg még nincs! Most meg már vagyunk összesen 2-3-an akiknek még nemvolt barátnőjük 17 évesen! :S
Amúgy biztos nem maradsz egyedül, mert ha nagyon vágysz rá akkor chat-eljél, meg interneten ismerkedj külön erre szolgáló oldalakon és biztos megtalálod a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!