Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jött össze egy csaj sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött össze egy csaj sem életemben, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lassan már öngyilkos leszek. 21 vagyok, 25 év felett pedig már senkinek nem fogok kelleni.
2010. jún. 2. 12:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szia találtam neked barátnőt!!! 20 éves, és ő is el van kissé keseredve, h nem volt még pasija:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Itt megtalálod!!! Kellemes ismerkedést:)

2010. jún. 2. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
mintha lett volna ma egy csaj aki ugyan ezen vinnyogott. Keresd meg és jöhetek össze. Micsoda bölcs vagyok én, egy hozzászólássál két probléma letudva.:)
2010. jún. 2. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
énis ugyanilyen szerencsétlen vok, tudom h mit érzel. Próbálj megismerkedni azzal a csajjal akit írtak, és sztem sikerül F/14
2010. jún. 2. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:

aki 14 vagy 21 évesen ennyire el tud keseredni azon, hogy nincs nője, az inkább ne éljen

még azt megérteném, ha van egy lány és arra ráhajtasz, majd a lány kidob, akkor van okod bánatra, de ha minden konkrét ok nélkül elkeseredsz, akkor menthetetlen vagy, nem fogsz kelleni senkinek, mert sugárzik rólad a megkeseredettség

2010. jún. 2. 16:55
 15/18 anonim ***** válasza:

amúgy kellene valami értelmeset kezdeni az életeddel, ami leköt, nem gondolkodnál ilyen hülyeségeken, mint az öngyilkosság

túl sok a szabadidőd, tanulj, dolgozz, barátkozz

2010. jún. 2. 16:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Igaz én 4 évvel fiatalabb vagyok nálad, de nálam meg 1-2 éve kezdődött hogy a haveroknak/barátoknak/ismerősöknek lett barátnőjük, és akkor ott duzzogtam hogy nekik már van nekem meg még nincs! Most meg már vagyunk összesen 2-3-an akiknek még nemvolt barátnőjük 17 évesen! :S

Amúgy biztos nem maradsz egyedül, mert ha nagyon vágysz rá akkor chat-eljél, meg interneten ismerkedj külön erre szolgáló oldalakon és biztos megtalálod a párod!

2010. jún. 2. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok és nekem se volt még soha barátnőm...A lányok rám se hederítenek!:(
2010. jún. 2. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Hy. Volt1komoly kapcsolatom ami 5és fél év után véget ért!a csaj 1 nagy ribanc azóta. Én akkora 26 éves múltam. Ami a lényeg, jött pár hónap lelki felépülés és jött egy másik kapcsolat,ami jelenleg már több mint1éve tart! Ez van. Fog az menni!
2010. jún. 3. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!