Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párommal randiztunk amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal randiztunk amikor felhívta egy haverja valamiről beszélgettek erre azt hallom hogy "csak az a nő foglalt akin fekszenek" a páromtól ledöbbentem teljesen másnak képzeltem. Szerintetek milyen ember az ilyen aki ilyet mer mondani?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ezentúl megbízhatok e benne segítséget kérek ...
2017. dec. 8. 18:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%
Aladár? A barátnőd mondta ezt?
2017. dec. 8. 19:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Velem kapcsolatban akkor bizonytalanodott el a csajom amikor megtudta hogy különböző fórumokon pl gyk vadidegen embereknek hazudok magamról( mert akkor vele se biztos hogy őszinte vagyok civilben). Amúgy kérdező csakhogy tudd, fiatal korban lehetetlen olyan lányt találni aki ne lenne akár komoly akár komolytalan kapcsolatban. Ha nem hányjuk el magunkat a látványától akkor már képben van valaki nála.... szal vagy szemét leszel vagy előzékeny de utóbbi esetben nem szaporodsz
2018. febr. 2. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!