Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira mit szólnátok ha a fiu földig érő fekete szövetkabátban jelenne meg?
Megesett már velem is, csak anyaga bőr volt. Le lettem neozva, de örült, mikor ráadtam hazafelé, mert fázott, mint a vadászkutya (hideg szél volt) :)
31/f
Azt, hogy biztos kocsival jött, mert hatalmasat esne, ha fel akarna lépni a villamosra.
Nem tetszene, egyáltalán nem lenne szimpatikus. Kabát ne érjen térd alá. A max, ha térd felett végződik.
Szerintem nem is nagyon gyártanak ilyesmit.
Amúgy egészen biztosan nagyon előnytelenül áll rajta.
Na kidobott a gugli egy lábszárközépig érő darabot. Nem olyan rossz, mint gondoltam, de erősen vintagere hajaz.
Azt gondolnám, hogy egy ilyen kabátot viselsz, csak túl alacsony vagy hozzá, és nem veszed észre.
Nincs képed róla?
csak ilyet találtam:
ez nem rossz, ha magas vagy (alacsony férfinak előnytelen, mert még kisebbnek tűnik benne). Földig érő nem tudom milyen lehet, meg nem is túl higénikus, ha tényleg húzod a földön :)
"Kabát ne érjen térd alá."
Hát jól is néznénk ki, ha ezt a te tiszted lenne meghatározni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!