Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ilyen fekete csipkés felső nem túl nyanyás első randira?
2017. szept. 26. 20:15
1/13 anonim válasza:
A képen a nő nyanyásnak tűnik?
2/13 AchromaticSmarties válasza:
Nem, de nem tetszik.
3/13 anonim válasza:
Egy picit gyászos meg egy picit túl elegáns. Vagy hová készülsz első randira a Metropolitan operaszínházba?
Szerintem egy standard utcai viselet jobb, nekem legalábbis szimpatikusabb lenne.
4/13 anonim válasza:
Ez nem nyanyas, hanem "dugj meg, mert csak ezzel tudom magamra felhivni a figyelmet" felso.
5/13 anonim válasza:
Érdekes egy darab.
Kicsit gyászos, kicsit túl kihívó (ez a kettő együtt érdekes hatást kelt), de ez csak az én véleményem.
6/13 anonim válasza:
Ez simán csak prolis, nem nyanyás.
7/13 anonim válasza:
Ennél még egy otthonka is jobb!
8/13 anonim válasza:
Hát a nyanyák" mem köldökig kivágottba randiznak!
A nő jó-ruha ronda!
9/13 anonim válasza:
"Ennél még egy otthonka is jobb!"
Na akkor most kaptam egy ihletet.Legközelebb, ha rászánom magam valakivel egy találkozóra, ebben fogok menni.Remélem beválik. :D
10/13 anonim válasza:
Nyanyás? :D Ez k*va szexi! Igen, ilyen dugj meg gyorsan kategória, vonzó, bár szolidabbat is vehetsz fel ;)
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!