Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fogszabályzó és új kapcsolat? 23N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogszabályzó és új kapcsolat? 23N

Figyelt kérdés
Mostanra gyűlt össze annyi pénzem hogy belevágjak a fogszabályzásba végre. Nincs nagy gond a fogaimmal. Rossz fogam nincs, nem is volt soha, csupán elől az első két fogam közt van egy kiisebb rés és kissé előrébb állnak. Nem szembetűnő, de engem zavar és januárban szerettem volna konzultálni az orvossal. Végre nagyobb önbizalmam lenne ha ez összejönne. Gondoltam mostanában úgysem lesz párom, így nem kell majd megfelelnem senkinek. Viszont váratlanul megismerkedtem egy férfival akivel még most a randizós, ismerkedős időszak van, de egyre jobban elvagyunk, nagyon úgy tűnik hogy ebből kapcsolat lesz. Azt nem tudom őt nem zavarná-e a fogszabályzó, hiszen nem vagyok már tini és egy fogszabályozás akár 2 évig is eltarthat. Tudom tőle kell megkérdezni, és meg is fogom ha legközelebb találkozunk személyesen, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, hogyan döntenétek a helyemben. Illetve akik felnőttként tetették fel azoknak milyen tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban? A válaszokra természetesen zöldet adok!:)
2017. dec. 6. 18:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Persze fogok beszélni vele. Viszont nagyon szeretném a fogszabályzót..
2017. dec. 6. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy 23 évesen ilyen értelmi szinten vagy. Szörnyű...
2017. dec. 6. 21:53
 13/21 A kérdező kommentje:

Rendben. Bocsánat hogy feltettem a kérdést. Több választ nem várok.

További szép estét mindenkinek!

2017. dec. 6. 22:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Jó bunkók vagytok. Tényleg szörnyű hogy tetszeni akar a leendő párjának. Micsoda bűn, micsoda értelmi szint ugye?

Akiknek nem volt ilyen gond a fogaival el sem tudja képzelni hogy milyen az ha az ember nem mer mosolyogni és megváltásként tekint a fogszabályzóra. Nekem is volt fogszabim, szóval átérzem.

Borzasztó milyen rosszindulat van az emberekben. :(

2017. dec. 6. 22:08
 15/21 A kérdező kommentje:

Hát igen, akik nem voltak ilyen helyzetben azok nem tudják milyem probléma ez, és nevetséges nekik. Pedig nem vicces. Nagyon gátlásos voltam mindig emiatt, igaz volt barátom és udvaroltak nekem többen is, de nincs önbizalmam. Most meg végre találkoztam egy rendes férfival.

De ilyen értelmi szinten vagyok sajnos :)

#14: Neked szépek a fogaid már ugye?:)

2017. dec. 6. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ne izgulj ezen!:) Az igaz hogy 2 évet ez jelen lesz az életedben, de lehet hogy ez a férfi meg még 50-et. Na? :)

Igen nekem nemrég vették le, már bátran mosolygok. De az olyan emberek mint akik itt neked beszólogattak, nekem is megkeserítették az életem. Ő biztos hibátlanok szóval jó nekik ;)

Értelmes, aranyos csajszinak tűnsz, ne szomorkodj mert hamarosan az önbizalmad is javulni fog a fogszabi és a szerelem miatt!! Sok boldogságot!:)

2017. dec. 6. 22:32
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen, engem is bántottak elegen úgyhogy itt már eggyel több vagy kevesebb nem számít. Hozzá lehet szokni. Viszont én nem szoktam leszólni embereket ilyen stílusban. Még ha nem tetszik a kérdés, akkor sem. Viszont nem vagyunk egyformák!

Jól esik a véleményed és a biztatásod! Főleg hogy tapasztalatból írtál nekem. Köszönöm!:)

2017. dec. 6. 22:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem 25 évesen lett fogszabályzóm, a jelenlegi párom még kusza fogakkal ismert meg, kb. fél éve voltunk együtt mikor felkerült a szabályzó,őt egyáltalán nem zavarta, ezzel együtt is ugyanúgy tetszettem neki. Az alsót csak 10 hónapig kellett viselnem, a felső még most is fent van (19 hónapja), de lassan lekerül ez is. Neked a leírás alapján nincs durva elváltozásod, úgyhogy lehet még ennyi ideig se kell hordanod, mint nekem. Szerintem ne aggódj, biztos nem fogja zavarni, sőt sokan szexinek találják a fogszabályzót. :)
2017. dec. 7. 10:57
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztatást!:)

Nektek pedig sok boldogságot! ;)

2017. dec. 10. 21:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem most egy fogszabályzós fiú tetszik és volt sok lány osztálytársam is akik azzal is szexik voltak úgyhogy ne félj! :) 22/L
2017. dec. 12. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!