Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzó és új kapcsolat? 23N
Figyelt kérdés
Mostanra gyűlt össze annyi pénzem hogy belevágjak a fogszabályzásba végre. Nincs nagy gond a fogaimmal. Rossz fogam nincs, nem is volt soha, csupán elől az első két fogam közt van egy kiisebb rés és kissé előrébb állnak. Nem szembetűnő, de engem zavar és januárban szerettem volna konzultálni az orvossal. Végre nagyobb önbizalmam lenne ha ez összejönne. Gondoltam mostanában úgysem lesz párom, így nem kell majd megfelelnem senkinek. Viszont váratlanul megismerkedtem egy férfival akivel még most a randizós, ismerkedős időszak van, de egyre jobban elvagyunk, nagyon úgy tűnik hogy ebből kapcsolat lesz. Azt nem tudom őt nem zavarná-e a fogszabályzó, hiszen nem vagyok már tini és egy fogszabályozás akár 2 évig is eltarthat. Tudom tőle kell megkérdezni, és meg is fogom ha legközelebb találkozunk személyesen, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, hogyan döntenétek a helyemben. Illetve akik felnőttként tetették fel azoknak milyen tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban? A válaszokra természetesen zöldet adok!:)2017. dec. 6. 18:53
1/21 A kérdező kommentje:
*kisebb
2017. dec. 6. 18:55
2/21 anonim válasza:
Neked udvarol, nem a fogaidnak 😉
3/21 anonim válasza:
Tényleg kapcsolatba akarsz kerülni egy olyan emberrel, akit zavar egy nyomorult fogszabályzó? Ennyire felszínes emberre vágysz?
4/21 A kérdező kommentje:
Nem felszínes emberre vágyok, csupán tetszeni akarok neki és meg szeretnék felelni...
2017. dec. 6. 18:58
5/21 anonim válasza:
Miért akarnál bárkinek is megfelelni? :) Nem értem.
6/21 anonim válasza:
Szerintem ha igazán kedvel téged, egyáltalán nem fogja érdekelni a fogszabályzó! :)
7/21 anonim válasza:
Ezen problémázni? Isten, gyere le! 😬
8/21 A kérdező kommentje:
#7: Szerintem normálisan írtam ki a kérdést, nem értem miért kell rajtam gúnyolódni. Biztosan rajtad is lehetne...
Aki nem tud normálisan válaszolni az ne írjon inkább! Mert erre nincs szükségem. Többieknek ment a zöld!
2017. dec. 6. 20:03
9/21 anonim válasza:
Bocs, de hidegen hagyna, hogy másnak bejön-e vagy sem, ha az egészségemről/esztétikáról van szó. Másrészről, ha ez valakinek gond, akkor meg sem érdemel téged. ☺
10/21 anonim válasza:
ne parázz de beszélj vele ha zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!