Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan randizhatnék kínai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan randizhatnék kínai csajokkal?

Figyelt kérdés
Értem én ismerkedni, mert nagyon szép lányok és szerintem érdeklik őket az egzotikus pasik /náluk a magyarok/.
2010. jún. 2. 06:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj el az Bp-n az Ázsia Centerbe, ott sok szép kínai lány van! :)
2010. jún. 2. 07:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Menyj Németországba és keress néhány átcímkézett kínait!
2010. jún. 2. 07:52
 3/8 Szupermókus ***** válasza:
Menj Kínába
2010. jún. 2. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:

1. A magyar férfiak nem egzotikusak, még egy kínai lánynak se.

2. Nekem kínai a barátnőm és teljesen máshogy gondolkodnak, mint egy magyar lány, ez jó és rossz is egyben, de mások, mint azt mindenki gondolja.

2. Nekem kínai a barátnőm és teljesen máshogy gondolkodnak, mint egy magyar lány, ez jó és rossz is egyben. Nem olyanok, mint azt a magyarok elképzelik.

3. Kínában a legesélyesebb :) én is ott ismerkedtem meg a párommal

4. Senki nem szereti az ilyen hozzáállást, hogy csak azért akarsz velük megismerkedni, mert kínaiak, elég primitív dolog valakivel a bőrszíne miatt ismerkedni. Rasszista, még ha te azt is hiszed, hogy egy kínainak örülnie kellene, hogy egy magyar ismerkedik vele, mert mi milyen egzotikusak vagyunk.

Keress egy lányt, akit szeretsz, ha éppen kínai lesz, akkor nem baj, de nem így kellene nekiindulni a dolognak, hogy kb mindegy, csak kínai legyen.

amúgy azoknál a legesélyesebb, akik már itt születtek és jártak iskolában, de nekik abszolút nem leszel egzotikus

2010. jún. 2. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne úgy menj oda senkihez, hogy hú kínai vagy, de jó lenne egy kínai barátnő, ismerkedjünk.

Én is ázsiai származású vagyok (nem kínai) és nem nagyon szeretem, ha csak azért akarnak megismerni, mert ilyen vagyok, kellek szobadísznek, menőzni, sztereotipikus kulturális-és egyéb dolgokról beszélgetni.

Egyébként kínai lányok már mindenfelé vannak, bármelyik városban találkozhatsz velük, nyilván ők is ugyanúgy járnak szórakozni, vásárolni, enni-inni mint más lányok.

2010. jún. 2. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Kínai pálcikával:)
2010. jún. 2. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Thaiföldön occók igaz nem kínaiak, de a szemük ferde nem?:D
2010. jún. 2. 14:56
 8/8 Koborlo válasza:
Kedvesseggel megnyerheted egy kinai lany figyelmet, de valoban konnyen rasszistanak minositenek, ha megerzik rajtad a szenzaciohajhasz inditekot. Sokan szoba sem allnak europaival, de akad kivetel boven. Ido kell, ne nyomulj, legy kedves es kialakulhet egy jo kapcsolat - de ehhez is szukseg van elobb, hogy valamiert erdekes legyel az elejen. Az teny, hogy maskepp gondolkoznak, sokkal praktikusabban. Ismertem kinai lanyokat karrierista valtozatban, fonoki beosztasban, nagyon celtudatosak es kegyetlenek, megkozelithetetlenek. A szemed is kinyomja egy vita heveben, csak legyen gyors eredmeny - amugy ez termeszetes jelensegnek tunt Kinaban, senki nem akadt fent rajta
2011. jan. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!