Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol randizhatnék koreai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol randizhatnék koreai csajokkal?

Figyelt kérdés
Nagyon bejönnek a koreai csajok, csak nem tudom, hogy errefelé (Fertőd környéke) hol vannak helyes koreai csajok?
2009. okt. 19. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem rossz országot választottál hogy koreai lányokkal randizz.Tele van kínaiakkal meg vietnámiakkal ez az ország,de koreaival egyszer sem találkoztam.

Amúgy meg észak v dél koreai?:)

2009. okt. 19. 11:59
 2/12 A kérdező kommentje:
dél koreai. De a vietnámiak is tetcenek, hol találkoztál te vietnámiakkal? Mert én csak kínaiakat látok néha.
2009. okt. 19. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
hogy a fenébe tudod megkülönböztetni hogy a csaj japán, kínai, koreai, tajvani, vietnám...?:D
2009. okt. 19. 12:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Nézz meg pár kínai, japán, koreai, vietnámi stb csajt, és meglátod a különbséget. Egy vietnámi meg egy japán között csak annyi a hasonlóság hogy mindkettőnek ázyiai szeme van.
2009. okt. 19. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk járt egy-két vietnámi lány a gimibe...Én is összejöttem az egyikkel,de nem lett túl szép vége a dolognak.Itt Bp-n rengeteg vietnámi van,főleg ilyen kisboltokat üzemeltetnek aluljárókban,piacokon stb.

A józsefvárosi piac meg tele van kínaival,bár ha kikezdesz ott egy 'helyi' lánnyal,szerintem jobb,ha futsz az életedért.

Ha az ember annyi ferdeszeműt lát,mint pl. én,akkor meg tudja különböztetni egy idő után a kínait a japántól,a thaitól,meg a vietnámitól.Az utóbbi kettőnek ált. picit sötétebb a bőre,a thainak jellegzetes arcberendezkedése van,ahogy a japánoknak is.

2009. okt. 19. 12:35
 6/12 A kérdező kommentje:

12:35 igen, alsőre talán hasonlóak az ázsiaiak, de ha többet lát belőlük az ember, akkor könynen észreveszi a különbségeket. Pl a kínaiaknak általában olyan kerek fejük van, a japánoknak igen jellegzetes arcuk, akárcsak a koreaiaknak. A thaiföldieknél meg erős indiai hatás is látszódik, illetve kicsit a vietnámiaknál is.

Csak sajnos errefelé nincs sok ázsiai csaj. Csak 1-2 kínai.

2009. okt. 19. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Itt:

[link]

2009. okt. 19. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Menj Koreába:) Amúgy nálunk nem nagyon van koreai... a pasim is csak félig koreai. És mindig kínai csajnak nézik...pfff, ezért a lányokat a fiúktól tudni kéne megkülönböztetni ha már mást nem is XD
2009. okt. 21. 00:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát vietnámit még csak-csak találnál, egyetemen együtt vagyunk laboron egy sráccal, de csajt nem tudom, hogy találnál-e. Amúgy egyértelmű a megoldás, irány Korea! :D
2009. okt. 21. 00:58
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Van annál még egyértelműbb is.. Gyere a Samsungba, itt van egy rahedli koreai. :) Én már unom is, mert minden nap látom őket. :D
2009. okt. 21. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!