Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudott nekem?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki bejön nekem. A múlt héten felajánlottam neki, hogy hazaviszem, azt mondta, hogy most nemjó, mert el kell mennie a barátnőjével, de amúgy szívesen eljönne velem.Ma ismét felajánlottam neki, hogy elviszem, de visszautasította és inkább fagyoskodott fél órát a buszra várva. Azt még elfogadom, (ha nehezen is) hogy nem jövök be neki, de akkor miért mondta a múlt héten, hogy szívesen eljönne velem ?2017. dec. 5. 19:42
1/9 anonim válasza:
Mása van nem érdekled és amúgy is nyomulós kicsit a dolog de a lényeg h sztem nem akart megbántani és akkor azért mondthatta ha tetszenél neki tuti nem mondott volna nemet.
Hacsak nem egy ultra félénk félős csaj aki sorozatgyilkost lát benned
2/9 A kérdező kommentje:
Szingli a csaj ez 100 %, a többivel egyetértek.
2017. dec. 5. 19:46
3/9 anonim válasza:
Kicsit naiv vagy. Szingli csaj nem nagyon fordul elő (legalább is aki néz ki legalább átlagosan), csak olyan aki nem vállalja fel egyik pasiját se, rejtegeti, hátha jön jobb...
4/9 anonim válasza:
Hat ne haragudj, de nem ulnek be idegen melle autoba, foleg, hogy az a valaki ennyire nyomulos is legyen melle. Inkabb varnek en is.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idegen évek óta ismerjük egymást .
2017. dec. 5. 19:52
6/9 anonim válasza:
Nem akart megbántani,de igazság szerint nem érdekled.
7/9 anonim válasza:
Engedd el bástya ez már nem menő. Nem érdekled
8/9 A kérdező kommentje:
Még esélyt sem kaptam . :(
2017. dec. 7. 07:55
9/9 anonim válasza:
Még azt elis fogadnàm indoknak hogy a baràtnőjét kísérte haza nyílvàn nemakarta magára hagyni .Na de ha adott a lehetőség és annak ellenére visdzautasít akkor nem jössz be neki csak nem akar megbàntani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!