Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudott nekem a lány?
nekem azt mondta a lány, hogy ne változzak, nem baj az, ha nincs meg bennem a Don Juan... de nem kellek. Rámutattam társaságunkból 2 emberre, hogy egy kicsit jó lenne tőlük is másolni, erre felszisszent "ne nee neeeee ". Amúgy meg pont az a kettő húzta meg pár éve.
tehát én nem kellek, de amúgy minden rendben velem. Az a kettő megdugta, tehát neki JÓK - de mégis, ne legyek olyan mint ők
most miért hazudott nekem?
A lényeg ne változz meg, mert akkor:
-Ki lesz a lelki szemetesládám?
-Ki fog megvigasztalni?
-Ki fog ugrani egy szavamra?
-Ki lesz a vésztartalékom?
-Egy menő társaságban akkor kire tudom elsütni, hogy a meleg barátom?
-Milyen operációt kéne elsőként sugallni neki? Jujjj akkor nekem kell pátyolgatnom... NE VÁLTOZZ MEG!
Keringhet a kis buksijában, mikor elsüti a ne változz meg szöveget, hiszen így is megfelelsz neki, arra mire most használ :)
Ha ebben a kérdésben nagyon optimista volnék (mindenesetre egy kicsit az vagyok), akkor azt mondanám, a lány csak azt akarja, h add önmagad, mert attól nem leszel jobb, ha egy számára szimpatikusabb kép másolata volnál.
Ez a verzió oké is volna.
Csak hát az igazság, esélyesen az, amit az imént kifejtett másvalaki.
Aztán nem 100%. Szóval ne ítéljük meg eleve a lányt.
Maradjunk abban, hogy SOK ilyen lány van, mint amilyet kifejtett pl az előző hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!