Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ott hogyan szólítsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés

(Falusi) focicsapatból tetszik az egyik srác(19 éves). :) Mondták már többen nekem haverjai, hogy énis neki. Többször is kezdeményezett, de csak közösségi oldalon írt üzenetet, képhozzászólást ilyenek. Élőben pedig "csak" bámul..Lehet hogy fél, és azt várja, hogy én menjek oda hozzá(mármint focimeccsen, mert oda mostanában kimegyek)? De akkor mit mondjak neki, vagy milyen helyzetben? Vagy mit csináljak?

Előre is köszi. :))

És értelmes válaszokat, légyszi!!

15/L

2010. jún. 1. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szemüveget a bírónak! Meccs után kínáld meg egy meggymárkával, vagy egyéb frissítővel: "Nehogy dehidratálódj nekem!" +egy mosoly
2010. jún. 1. 22:42
 2/5 anonim válasza:
Hát ha már bejössz neki az tuti jó.Most már csak annyi a dolgod hogy ha ő fél odamenni akkor kezdeményezz te.Esetleg hívd el pizzázni vagy valami.Ismerkedj meg vele ebből még bármi lehet:)
2010. jún. 1. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem is hívd el valahová dumálni, vagy kávézni, v tudomisén. De ne úgy, hogy "valamit el akarok neked mondani", hanem csak h beszéljünk. Ja, attól h egy "közösségi oldalon" kommentel ide-oda, még ne bízd el magad.
2010. jún. 2. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:

óóóó bazzeeeg

ezek a falusi focis fiúk

annyira egyformák mind, ismerek egy csomót mindenféle egymástól távoli falvakból, de mind ugyanolyanok

nem tudom miért, de a kislányok odavannak értük és ezt ők ki is használják

a focisták amúgy nem éppen az éles eszükről híresek, szóval nem biztos, hogy leesik neki, hogyha csak utalgatsz a járásra, egyenesen kell vele beszélni

a bamba arc meg alap náluk, abból nehéz lesz kiolvasni bármit is

a közösségi oldalon képkommentelés meg üzenetírás elég egyértelmű, hajtott rád, de szerintem szégyelli a többiek előtt a meccsen kimutatni, hogy veled akar kavarni

neked kell lépni

rá kell hajtani és kész, abból érteni fog

nem veszíthetsz semmit

2010. jún. 2. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyakorold a HONOLULU szót. Csak ne keverd össze Kamcsatkával.
2010. jún. 2. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!