Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres mindennap amikor tetszem neki? Vagy annyira azért mégsem kellek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 01:05
11/14 anonim válasza:
Aki akar teged az folyamatosan keres. A fejeben jarsz es tudatni akarja veled, erdeklodik feloled, reagal,kerdez stb. 3eve vagyok parkapcsban, ismerkedesunk 1.napjatol jelen van az eletemben volt h reggel es este egy sorra,de mindenkinek van ebedszunete,mindenki jar mosdoba es vmikor alszik.Nyugodtan belefer egy sor HA akar rad aldozni az idejebol.Ha nem akar,akkor vond le a konkluziot h mennyit ersz neki. Nincs olyan h felenk meg elfoglalt stb.
12/14 anonim válasza:
Lehet kiöregedtem vagy kiégtem, de ismerkedési szakaszban már nem csinálom ezt a minden nap ráírok dolgot. Inkább találkozzunk minél gyakrabban, és ha kialakult a dolog, akkor az már más. De én a legjobb barátaimmal se beszélek minden nap.
13/14 anonim válasza:
Találkozni szoktatok? Hány évesek vagytok? Nagyon gyerekes kérdés. Senki nem fog ebből válaszolni. Fingjuk nincs, hogy hogy vagytok egymással. Lehet, hogy semmit nem akar, csak néha elcsetelget veled.
14/14 anonim válasza:
Se ismerkedésnél, se párkapcsolatban nem beszélek napi szinten azzal aki tetszik. Én erőltetettnek érzem ilyenkor egy idő után a dolgot, inkább találkozok vele gyakrabban. Fel se merült bennem, hogy egy csaj azt hiszi játszok vele vagy nem tetszik eléggé, csak mert 2 napig nem írok neki. De ha ennyire beszélni akarsz vele írj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!