Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres mindennap amikor tetszem neki? Vagy annyira azért mégsem kellek?
Nem ismerjük, úgyhogy nem tudhatjuk.
(Lehet mégse érdekled, lehet talált mást, lehet beszari.)
Miért neked kell ő? Te is ráírhasz nyugodtan néha..
Ismerek olyanokat akik halálosan szerelmesek voltak egymásba de nem mertek ráírni egymásra a végén mert tartottak a másiktól annyira félrement a kommunikáció.
Aztán mondtam nekik hogy telefonáljanak és minden megoldódott összeköltöztek azóta együtt..
Ezért néha az egyiknek meg kell törni a jeget lehet ő már sokszor próbálta és azt hiszi befagyott az óceán talán feladta.
Nekem is tetszik most egy kollega.
Én 21, ő 18 (diák munka). Alig egy hete ismerem. Pár mondatot beszéltünk. Nagyon megfogott.
Éppen csak ráírtam facebookon, hogy találkozzunk.
Kedves volt, de nem köszönt el a végén, és az utolsó kérdéseimre már nem írt vissza.
Ha írnék még neki, akkor szerintem csak elijeszteném, hogy itt hajtok mint egy ostoba kölök.
Majd, ha jobban megismerem. Többet beszélgetünk a véletlen folytán a munkában. Majd ha lesz témám is, akkor majd írok neki.
De csak úgy? Mert tetszik? hát... nem tudom.
Nem ismerjük egymást. Én kinyilvánítottam, hogy tetszik nekem. Mostantól a labda nála van. Ha szeretne találkozni, akkor én már elhívtam. De miért írnék neki még?
Mindegy :D rohadtul nem erről kérdeztél.
De semmit nem tudok a Te sztoridról.
De vedd így a választ: Nekem ő tetszik (és ezt valszeg ő is tudja), de nem írok neki minden nap, mert tartok tőle elijeszteném. Hagyom, hogy lassan ismerjük meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!