Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes felhozni a "mi is van köztünk" beszélgetést?
A helyzet az hogy így-úgy már felmerült, de sajnos én még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ugyanazt akarjuk. Valahogy úgy érzem rajta hogy lelkes a dolog iránt, de közben meg sokszor mond olyanokat hogy nem akar pl hitegetni, meg nincs kapcsolat ellen, de most csak úgy elvan. Szeptemberben ért véget egy komoly kapcsolata, és most azt mondja nem akarja megint feladni a haverokat meg mindent egy csaj miatt (ami mellesleg teljesen oké) de pont emiatt elég kevés ideje jut ugymond rám. Nem is lenne ezzel igazándiból gond...csak ugye igy én nem érzem magam "bebiztosítva". De közben meg már februárra is tervezget közös programokat....szóval kb fogalmam sincs.
Szerintetek nagyon ráakaszkodás ha én hoznám fel a témát? Mert pl rohadtul nincs kedvem belemenni egy olyan kapcsolatba ahol csapja a szelet mellettem másnak is...de azt sem akarom hogy találkoztunk 3x de már azt kérdezgetem hogy na mi is ez.
De, baromi sok a 4 hónap. Ezt már a legelején tisztázni kell. Ha kapcsolatot akarsz valakivel, akkor nem kell belemenni laza dolgokba. Egy jó kapcsolatban már az elején egyértelmű, hogy komolyan terveztek a másikkal és csak párkapcsolat jöhet szóba.
Attól meg azonnal menekülni kell, aki szerint egy kapcsolat azt jelenti, hogy feladja a haverokat és azért nem megy bele. Egyrészt akkor nem vállal fel a haverok előtt, nem visz a közös programokra, és mindig második leszel. Ilyen "kapcsolatba" nem éri meg belemenni.
Szerintem max laza dugópajti lehetőséget làt benned. Baràtsàg extràkkal, akivel esetleg elmegy ide- oda is, de semmi elköteleződèst nen akar. Se érzelem, se konkrét pàrkapcsolat.
Akko volt aki erre akart hasznàlni, de időben vettem a jeleket, és közöltem vele, hogy nem vagyok szexuàlis segédeszköz, se jàték amivel múlatja az időt amíg màst nem talàl. Mivel nem akar rendes kapcsolatot, ezért nem pazarlom rà az időmet. Először megsértődött, hisz konkrét kapcsolat nélkül dobva lett, de aztàn belàtta, hogy szemét dolog lett volna kihasznàlni, hogy megkedveltem őt, és tovàbb vinni a dolgot.
Egy kapcsolat formàjàt az elején tisztàzni kell, hogy senki ne reménykedjen feleslegesen. Ezt max 1-2-3 randiban érdemes szàmolni, nem hónapokban. Hónapok alatt simàn lehet szerelmes az ember....erre kiderül, hogy ez nem is mindkét fél részéről kapcsolat? Nagyon durva pofàraesés.
Ismerek egy nőt aki 2 évig volt a" pasijàval". Végig abban a hitben élt, hogy megkéri a sràc, összehàzasodnak stb. Aztàn mikor rajtakapta a pasit egy màsik nővel csókolózni az utcàn, volt képe azt mondani, hogy sosem volt hűtlen, hisz ők nem is egy pàr, nincsenek együtt csak szexelgetnek . (2 éve). Ennyi. Tisztességtelen egymàs èrzéseivel, jàtszadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!