Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, járnátok egy nővel, akinek doktorija van?
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 12:34
21/29 anonim válasza:
Nem sziámi. Nagyon aranyos. Nálam megnézheted.
22/29 anonim válasza:
Magányos hölgynek ingyen adom.
23/29 anonim válasza:
Akkor, " igen" helyett legyen " persze", az előbbi 0%, utóbbi 100% (??????). Hülye legyek, ha értem.
Na ennyit ér a doktorim...
24/29 anonim válasza:
Nem, bocs meggondoltam magam, önmagamból kiindulva.
25/29 A kérdező kommentje:
Valaki trollkodik.
2017. nov. 28. 17:02
26/29 anonim válasza:
Én pont mostanába ismerkedek, még sajnos csak messengeren, egy nővel, aki ügyvéd-nek készül. A beszélgetéseink alapján, írtam is amúgy neki, hogy nem egy elkényeztetett anyuci pici lány. Süt-főz, túrázik, salsára jár, emellett nagyon csinos. A válaszom igen! (hozzáteszem, nekem nincs doktorim-a fémiparba helyezkedtem el... :) )
27/29 anonim válasza:
Én igen, de ő nem biztos, hogy szeretne velem lenni. Mint tudjuk, a nő választ.
28/29 anonim válasza:
Persze. Intelligensnek tartanám és bíznék benne hogy lehet vele olyan dolgokról is beszélgetni, amikhez a nők többsége hozzá sem tud szólni.
29/29 Non plusz ultra válasza:
Én járnák egy diplomás nővel,de ő nem járna velem, mert ő már elért egy magas fokozatot és nála egyértelmű az igény,hogy a férfinak is legyen ilyen vagy magasabb fokozata akire feltud nézni szakmailag ,emberileg és szakmán belül nehéz kérdésekről tudjanak beszélgetni egymással.Vannak olyan nők is akiknek még ez sem jó nekik olyan férfi kell aki nagyon ismert és mondjuk havonta szerepel a tévében vagy a rádióban vagy sürün publikál valamelyik rangos tudományos újságban tehát ,ha neked nincs magas végzettséged nem hiszem ,hogy megnyered elragadó személyiségeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!