Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor stratégiai játék a szex vagy sem?
10: "Csak a lelkisérültek mondják? Olvassátok az itteni kérdéseket"
Azt hitted, hogy a gyakorin nincsenek lelkisérültek? Pedig itt vannak csak igazán.
Én tudom, de pont itt hangzott el az is, hogy csak lelki sérültek mondják.
Amúgy meg tartom magam a véleményemhez: nem játszmázás az, hogy meg akarom ismerni a másikat és bízni benne. Attól, hogy kívánom, tudok parancsolni a vágyaimnak még egy kis ideig, és ez nem játszma, hanem józan ész. Ha ágyba borulnék mindenkivel aki tetszik, abban a reményben, hogy kapcsolat lesz belőle, jól néznék ki....
Mindig egy adott helyzet alakítja,hogy mikor is történik meg az első szex.
Van, amikor bármennyire vágynak egymásra, hely/idő/távolság miatt ez későbbre tolódik.
Van, amikor eleve adott a helyzet, pl. a távolság miatt már az első alkalommal együtt alvás van, ilyenkor azért nehezebb halogatni ezt, még ha egyéb helyzetben várnának is.
Én eleve már az ismerkedést mérlegelem, aki nem jön be, nem szimpatikus nem adok lehetőséget arra,hogy bármi kialakuljon. Ha viszont összejön a találkozó, szimpatikusak vagyunk egymásnak, a másik megismerésétől, kettőnk szándékától, egymás iránti vonzódástól függ,hogy mikor kerül sor a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!