Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak játszik velem?
ha egy szűz megvezet,akkor nagyon amatőr vagy.
amúgy ha jól értem a fő probléma,hogy bizalmi zónán kívül vagy még neki,ha tényleg szűz.
ilyenkor én azt csináltam,hogy felcsaltam a lakásra...és ott..ku-rvára semmi intim nem történt.
pedig ő azt várta,hogy támadok,ő ettől meg tud majd sértődni és megmenekül az egész dologból.
haha nem-nem,nem úszhatja meg ilyen könnyen a dugást.
feljött és rémülten tapasztalta,hogy semmi különös nem történik vele,így kénytelen volt jobban bízni.
következő alkalommal már nem kellett könyörögni,hogy feljöjjön.
de tudod,kisherceg rókát szelidít játszma.
Jah, a szűz srácok egy része is ugyanolyan, mint a csajok.
Félnek, hogy elbénáznak valamit, meg mindenféle rózsaszín ködös kép él bennük, hogy nem szabad a csajt megdönteni a 3. randin, mert ők majd megmutatják, hogy ők igazi úriemberek, akik nem csak szexre mennek.
Nézd. A fél év nem...
inkább a hősszerelmes típus. Én is azt hittem az első előtt, hogy várni kell, mert különben a csaj azt fogja gondolni, hogy tapló vagyok. Konkrétan felhívott magához, hogy tök egyedül van, menjek fel, én meg elutasítottam.
Aztán lepattintott, és nem értettem, hogy miért.
Szerencsére a következő csaj nem hagyta, hogy játsszam a fehér páncélú lovagot, úgy rendezte, hogy nála legyünk, és aztán lerendezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!