Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak játszik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak játszik velem?

Figyelt kérdés
Már a harmadik randink volt, és még mindig nem akart lefeküdni velem. Elkezdtem simogatni a lábát, és kértem, hogy jöjjön el hozzám, de nem akart. Azt mondja, neki ez túl gyors, és kicsit fél, mert még szűz. De mindketten huszonévesek vagyunk!!! Úgy érzem, csak az időmet pocsékolom. Foglalkozzak még vele?

2017. nov. 24. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne, dobd ki, es hagyd hogy talaljon mast aki nem idiota.
2017. nov. 24. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele. Jobbat érdemel
2017. nov. 24. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

ha egy szűz megvezet,akkor nagyon amatőr vagy.

amúgy ha jól értem a fő probléma,hogy bizalmi zónán kívül vagy még neki,ha tényleg szűz.

ilyenkor én azt csináltam,hogy felcsaltam a lakásra...és ott..ku-rvára semmi intim nem történt.

pedig ő azt várta,hogy támadok,ő ettől meg tud majd sértődni és megmenekül az egész dologból.

haha nem-nem,nem úszhatja meg ilyen könnyen a dugást.

feljött és rémülten tapasztalta,hogy semmi különös nem történik vele,így kénytelen volt jobban bízni.

következő alkalommal már nem kellett könyörögni,hogy feljöjjön.

de tudod,kisherceg rókát szelidít játszma.

2017. nov. 24. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Most miért kell egyből leugatni? Én szeretem őt. Vagyis inkább totál bele vagyok zúgva, mert nagyon kedves srác. Csak nem tudom, komolyan gondolja-e.
2017. nov. 24. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális... egy szűz csajt néha fél évig kell fűzni, a 3. randin még a nem szüzek 80%-a sem fekszik le veled.
2017. nov. 24. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ö ja hogy te vagy a csaj és a pasi szűz?
2017. nov. 24. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jah, a szűz srácok egy része is ugyanolyan, mint a csajok.

Félnek, hogy elbénáznak valamit, meg mindenféle rózsaszín ködös kép él bennük, hogy nem szabad a csajt megdönteni a 3. randin, mert ők majd megmutatják, hogy ők igazi úriemberek, akik nem csak szexre mennek.

2017. nov. 24. 22:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a lány. Ez a fél év a pasikra is vonatkozik? Annyit nem fogok kibírni!
2017. nov. 24. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézd. A fél év nem...

inkább a hősszerelmes típus. Én is azt hittem az első előtt, hogy várni kell, mert különben a csaj azt fogja gondolni, hogy tapló vagyok. Konkrétan felhívott magához, hogy tök egyedül van, menjek fel, én meg elutasítottam.

Aztán lepattintott, és nem értettem, hogy miért.

Szerencsére a következő csaj nem hagyta, hogy játsszam a fehér páncélú lovagot, úgy rendezte, hogy nála legyünk, és aztán lerendezett...

2017. nov. 24. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!