Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak játszik velem? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak játszik velem? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok és pár hónapja elkezdtem találkozgatni egy 21 éves fiúval.

Elég régóta ismerjük egymást látásból, hiszen egy általános iskolába majd egy középiskolába jártunk. Nem volt köztünk ez idő alatt semmilyen kapcsolat.

Kb. 1 évvel ezelőtt írt nekem fb-n, hogy van-e kedvem találkozni vele. Nekem akkor volt egy nem túl biztos, már a végét járó kapcsolatom. Ennek ellenére sem találkoztam vele, de régóta tetszett nekem, ezért próbáltam nem teljesen lerázni csak "késleltetni" a találkát. Végül még 3 hónapig együtt voltam az exemmel, ez idô alatt már nem beszéltünk egymással. Ezek után én màr nem is gondoltam rá. Majd egyszer csak megint keresni kezdett, találkoztunk. Túl voltunk már a 7. randin is, de nem beszéltünk még párkapcsolatról( ezalatt volt szex is) Már egy hét is eltelt az utolsó találkozásunk óta és azóta nem keres. Ilyen mióta randizgatunk nem volt.

Hozzá kell tennem, hogy eddig mindennap beszéltünk és mindig ő írt nekem.

Keressem én? Vagy törödjek bele, hogy csak arra kellettem?

Fiúk nektek meg ér 4 hónap randizgatást csak a szexért? Hozzá teszem elég jó pasi, sok lányt megkaphatna az első randin is akár..

2016. dec. 21. 13:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
Bicsi, de ezt elszúrtad. A fiúk (joggal) nem veszik már azután komolyan a lányt, hogy kapcsolat nélkül megdugható volt. Bocsi, de számára csak amolyan szabad szex vagy, csak időtöltés. Előbb kellett volna gondolkozni
2016. dec. 21. 13:58
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan lány aki könnyen adja magát, oké nem volt kimondva kapcsolat, de közel 4 hónap mindennapos beszelgetése és 7 randi után már nem gondoltam, hogy csak arra hajt.
2016. dec. 21. 14:03
 3/20 anonim ***** válasza:
37%

A tetteid nem azt mutatták neki, hogy nem vagy olyan lány :)

Minden olyan lány azt mondja, hogy ő nem olyan lány

2016. dec. 21. 14:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi van, aki képes "kivárni" akár a négy hónapot is, csak hogy megkapjon egy lányt. Persze a randizgatásaitok alatt nyilván megvolt neki más is, ennyi ideig azért nem türtőzteti magát...
2016. dec. 21. 14:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen és ilyenkor jön az tézis, miszerint, ha sokáig váratja, akkor egy megjátszós jégkirálynő, aki el van szállva maától, ha meg belemegy, ahogy a kérdező is, akkor meg "olyan" lány..

Pasik.. ti sem tudjátok merre hány méter szerintem.. :)

2016. dec. 21. 14:08
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

5.: az első hozzászóló vagyok és lány ;)

Egyszerű: a pasiknak akkor lesz egy lány könnyen kapható, ha úgy fekszik le vele, hogy nem is járnak. Mindegy, hogy ez hány hét. A kérdező pedig úgy hagytaagát, hogy párkapcsolati témákról szó sem esett. Lotyónak lett elkönyvelve, ennyi.

2016. dec. 21. 14:15
 7/20 A kérdező kommentje:

A lotyóról kicsit másak az elképzeléseink:) Egy párkapcsolatban fontos a szex és már nem 15-6 évesek vagyunk, hogy abból álljon a kapcsolatunk, hogy kézenfogva sétálunk az utcán. A találkozgatásokat nem úgy kell elképzelni, hogy ott voltam nála egy órát éjjel és mindenki ment amerre lát..

mindegy is én megértem a te felfogásodat is:)

2016. dec. 21. 14:20
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem vagy lotyó, de valószínűleg csak arra kellettél a srácnak, hiába telt el annyi idő. Közben valószínűleg csajozgatott melletted, így nem olyan nagy kihívás mellette rád is várni. Nagy eséllyel akkor is ez történt volna, ha +1 hónappal később adod be a derekad. Én ráírnék amúgy elég egyértelműen, hogy most azért nem keres-e, mert ennyit látott a dologban. Amit mondjuk lehet nem lesz gerince beismerni, és jön majd az "elfoglalt voltam" dumával.
2016. dec. 21. 14:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem támasztom alá, amit írsz. Van olyan ismerősöm, ahol kevesebb időn belül tartós kapcsolat alakult ki és a srác egyáltalán nem tartotta lotyónak a nőt, hogy pl 3. randin lefeküdt vele, pedig egy jóérzésü srác volt és nem szexre ment.

Amúgy tapasztalataim és férfibarátságaimból amit sikerült leszűrnöm eddig, az az, hogy ha egy férfi dobbantani akar, akkor hiába váratta a nő fél éven át és hiába nem adta magát csak a 120. randi után, akkoris menni fog.

az, hogy a pasinak ebből mi érdeke vagy értelme származott, hogy ennyi idő után, azt mindenki saját maga tudja. Nincs rá egyenértékü válasz.

2016. dec. 21. 14:32
 10/20 Szergej55 ***** válasza:
Megdugott, számára kb. ennyi voltál.
2016. dec. 21. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!