Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik velem? Ti mit tennétek?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok és pár hónapja elkezdtem találkozgatni egy 21 éves fiúval.
Elég régóta ismerjük egymást látásból, hiszen egy általános iskolába majd egy középiskolába jártunk. Nem volt köztünk ez idő alatt semmilyen kapcsolat.
Kb. 1 évvel ezelőtt írt nekem fb-n, hogy van-e kedvem találkozni vele. Nekem akkor volt egy nem túl biztos, már a végét járó kapcsolatom. Ennek ellenére sem találkoztam vele, de régóta tetszett nekem, ezért próbáltam nem teljesen lerázni csak "késleltetni" a találkát. Végül még 3 hónapig együtt voltam az exemmel, ez idô alatt már nem beszéltünk egymással. Ezek után én màr nem is gondoltam rá. Majd egyszer csak megint keresni kezdett, találkoztunk. Túl voltunk már a 7. randin is, de nem beszéltünk még párkapcsolatról( ezalatt volt szex is) Már egy hét is eltelt az utolsó találkozásunk óta és azóta nem keres. Ilyen mióta randizgatunk nem volt.
Hozzá kell tennem, hogy eddig mindennap beszéltünk és mindig ő írt nekem.
Keressem én? Vagy törödjek bele, hogy csak arra kellettem?
Fiúk nektek meg ér 4 hónap randizgatást csak a szexért? Hozzá teszem elég jó pasi, sok lányt megkaphatna az első randin is akár..
Hagyjuk már. Elkapkodni... x hónap után? :D Egyetértek az egyik előzővel, az ilyen a 120. randi után is dobbantana. Furcsák egyesek, mindkét oldalon, na.
Valószínűleg behúzott a csőbe a srác, sajnos előfordul, tapasztalat... Lehet jobb is, lévén hogy most ért véget a másik. Szánj magadra időt, az mindig jót tesz. Meg tedd fel magadnak a kérdést - kellemes volt így, nem definiált kapcsolatban? Igen? Tök jó! Nem? Oké, akkor legközelebb tudod mit keresel. :)
Hangolódj az ünnepekre és tegyél le erről a pacákról.
Ez van így alakult, nem tudhattad sok pasi nagyon tudja tenni a szépet a szexért cserébe, vannak olyanok akiket elég nehéz kiismerni, sajnos az ilyenbe belebotlik az ember. És igen ha a pasi csak és kizárólag szexet akar akkor tök mindegy hogy a nő 1 hónap vagy fél év után adja be a derekát, úgy is lelép. 7 randitok volt azért az nem kevés... Nekem 3 hónapig csapta kitartóan a szelet egy srác hogy lefeküdhessen velem, végül sikerült neki, de engem nem ért meglepetés mert tudtam hogy csak arra hajt, meg nekem sem kellett többre.
Felejtsd el a faszit, találsz majd olyat akinek nem csak ennyire kellesz.
Szia!
Ezren válaszoltak és igazuk van.:) Csak tette a szépet megfektetett és eltűnt.Ezt nem lehet előre látni.
Amúgy is...Mi a szent isten az, hogy járunk? Ezt érezni kell.Én se mondtam ki a barátnőmmel ( igen-igen lány vagyok) csak az ember az első csók után érzi.
1hónap után lefeküdtem vele, nem bírtuk ki ha jön az az érzés akkor minek ellenállni...
Ezek után nehogy félj lefeküdni valakivel főleg 4 hónap után ez mind tök normális mondjuk beszélgetések során, és ahogy csókol érezni lehet mi is van az álca mögött.
Jaj, hagyjuk már ezt a hülyeséget! Egy pasi ugyanúgy dobhat akkor is, ha a 15. randin szexelsz vele, mintha mert az elsőn megtörtént volna a dolog. Az meg, hogy nem volt megbeszélve kapcsolat... Én is 20 éves vagyok, és amíg nem volt szex, számomra addig nem is igazán számít kapcsolatnak a dolog, csak randizgatásnak, szóval ennyit erről.
Nem a te hibád, kérdező, valószínűleg a srác csak arra hajtott, hogy megdöntsön. Sokakkal előfordult már ilyesmi, az ilyenek miatt nem érdemes szomorkodni, túl kell lépni rajta.
Köszönöm a sok választ! Én is igy gondolom, mint itt a legtöbben.. várhattam volna még hónapokig ha menni akar úgyis megy!
Ahogy írtam is régóta "ismerem" , nem tünt ilyennek.
Őszíntének tüntek a jelek, de hát ez van.:)
Bele vagytok zsongva ezekbe a "jelek"- be, miféle hülyeség ez?
Szerintem az a kérdés, hogy az a szex rendben volt-e, nem volt-e valami kínos, vagy problémás része. Ha nem, akkor ő tényleg ennyire gondolt, nem valami nagy jellem, hogy úgy közli, hogy lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!